Ahoj, nevíte jak u Wizzu obnovit zapomenuté heslo? Po odeslání požadavku na vyresetování hesla na stránkach Wizzu přijde sice email, ve kterém stojí, že jsem si o vyresetování požádal, ale není v něm žádný odkaz ani nové heslo a žádný další email ani po několika hodinách nepřichází. Předem díky  .

Obnovení hesla wizz

Založil ve fóru Letecké společnosti

2 reakce

Ahoj,

nevíte jak u Wizzu obnovit zapomenuté heslo? Po odeslání požadavku na vyresetování hesla na stránkach Wizzu přijde sice email, ve kterém stojí, že jsem si o vyresetování požádal, ale není v něm žádný odkaz ani nové heslo a žádný další email ani po několika hodinách nepřichází.

Předem díky smiley

0

Určitě v tom mailu něco takového je. Jen do toho zíráš tak dlouho, že už to přehlížíš smiley Tuto funkci použijí minimálně desítky lidí denně, takže by si firma zaručeně brzy všimla, že to nefunguje. Pro jistotu, zkus si mail otevřít v jiném prohlížeči nebo úplně jiném počítači.

0 Citovat

Už vyřešeno, ale moc to nechápu. smiley První co mne napadalo bylo zkusit otevřít email i v jiném prohlížeči, přesto po kliknutí na odkaz sem se dostal jen na hlavní stránku a žádný reset hesla neproběhl. Dnes sem zkusil pro jistotu stáhnout ještě třetí prohlížeč (Mozillu) a reset proběhl v pořádku, zajímavé, avšak děkuji za reakci. smiley

0
2 reakce