Ahoj, nemate skusenost so zmenou ceny letenky pri kupe s KLM? Chcel som kupit letenky a kym som vyplnal udaje, tak mi vypisalo, ze sa cena medzicasom zvysila. Zaujimave ale je, ze ten odlet je az za 3 mesiace, tak nepredpokladam, ze by niekto zrovna kupoval a druha vec je, ze vas to upozorni az pri poslednom kroku, ked mate zaplatit. V anonymnom okne som si vyklikal tie iste lety a cena bola stale nizsia. Tak, ze si to kupim bez prihlasenia (dival som sa na tie letenky uz dlhsiu dobu predtym). Cena bola sice nizsia, ale v poslednom kroku sa opat zvysila. Ak si ten let znova vyhladam, tak je stale nizsia. Neviete co s tym?  .

KLM - zmena ceny letenky

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

2 reakce

Ahoj, nemate skusenost so zmenou ceny letenky pri kupe s KLM? Chcel som kupit letenky a kym som vyplnal udaje, tak mi vypisalo, ze sa cena medzicasom zvysila. Zaujimave ale je, ze ten odlet je az za 3 mesiace, tak nepredpokladam, ze by niekto zrovna kupoval a druha vec je, ze vas to upozorni az pri poslednom kroku, ked mate zaplatit. V anonymnom okne som si vyklikal tie iste lety a cena bola stale nizsia. Tak, ze si to kupim bez prihlasenia (dival som sa na tie letenky uz dlhsiu dobu predtym). Cena bola sice nizsia, ale v poslednom kroku sa opat zvysila. Ak si ten let znova vyhladam, tak je stale nizsia. Neviete co s tym?

0

Nezáleží na tom, kdy je odlet. Vidím to tak, že systém při webovém vyhledávání neověřuje cenu té či oné letenky v reálném čase, k ověření skutečné ceny dochází až při checkoutu, kdy se rezervační systém spojí s GDS a pošle dotaz na dostupnost a cenu.

Rozhodně bych stejnou letenku ověřil napříč jinými rezervačními portály, můžeš samozřejmě začít na http://letenky.cestujlevne.com

0 Citovat

Tak som sa na to díval teraz, po 4 hodinách a uz to fungovalo? Takze to mam za tu nizsiu cenu :)

0
2 reakce