Tuší někdo prosím, jaké jsou aktuálně způsobilé tarifní třídy pro využití Dubai Connect nebo alespoň, co považují „minimální zaplacený tarif“? Má být uveden v průběhu rezervace ... nic tu není.https://www.emirates.com/cz/czec...tions.aspx .

Emirates: Dubai Connect (hotel při přestupu)

Založil ve fóru Letecké společnosti

6 reakcí

Tuší někdo prosím, jaké jsou aktuálně způsobilé tarifní třídy pro využití Dubai Connect nebo alespoň, co považují „minimální zaplacený tarif“? Má být uveden v průběhu rezervace ... nic tu není.

https://www.emirates.com/cz/czec...tions.aspx

0

Nejsem si jistý. Dříve to bylo stanoveno minimální cenou letenky 1100,-USD (bez ohledu na tarifní třídu). Když jsem naposledy minulý měsíc s Emirates letěl, tak jsem se na check inu ptal na meal voucher a agent mi řekl několik informací:

- Potvrdil, že meal vouchery už jsou nějakou dobu zrušené (tuším cca. od prosince), společnost vzhledem ke zhoršení výsledků musí šetřit

- Říkal, že ty hotely na přestupu jsou také značně omezené. Zmiňoval minimální cenu letenky okolo 40000-45000,-Kč (přesnou si nepamatuju). Pokud měl pravdu, tak se obávám, že pro cestujLEVNE je to v současné chvíli pasé...

0 Citovat

V emirates je to nejak divny - před mesicem a pul jsem priletel ze sanghaje - mile po proleteni poprvé neprisly - na infolinku se dva tydny nedalo dovolat - pak jsem se dovolal ale cesky hovorici operatori jsou asi zruseni , pak me volali v cestine domu a ja zjistil ze muj poslední let do sanghaje v jejich systemu vůbec neexistuje - takze mile nemohou zadne pripsat - nechapu jak to mohlo zmizet

0 Citovat

Mám koupený let Praha - Phnom Penh s Emirates, letenka je economy cena cca 13 000,- doba přestupu přes 9 hodin a zdá se že nárok na Dubai Connect mám. Po vyplnění dat se ve správě rezervace objevilo: "Svou poukázku na poskytnutí služby Dubai Connect si vyzvedněte u odbavovací přepážky na letišti"

0 Citovat

Zajímavý... Nejvíc mě fascinuje to, že člověk se o službě nedokáže dozvědět před zakoupením letenky.

0 Citovat

Ano, před nákupem o tom žádné info, až ve Správě rezervací, byl jsem proto příjemně překvapený.

0 Citovat

Dubai Connect (STPC)

Minimální výše tarifu pro odlety z Prahy, Vídně nebo Mnichova je 1 200 USD u zpáteční letenky

nebo 650 USD u jednosměrné letenky.

S platností od 15.5.2014 se nárok na STPC zjišťuje ze součtu hodnoty tarifu a YQ tax.

Toto pravidlo se nevztahuje na děti a infanty pokud jsou ve stejném PNR jako rodiče, kteří splňují výši zaplaceného tarifu.

0
6 reakcí