Ahoj,snažím se koupit letenku u Jihokorejské nízkonákladovky JinAir, ale pořád končím s touto chybu. Zkoušel jsem různé prohlížeče, nákup s příhlášením i bez, nákup v různou dobu i nákup na různé dny, ale pořád to dělá to stejné... Konkurenční aerolinky jsou na mojí trase (ICN-NRT) asi o 50% dražší. Jejich podpora mi moc nepomohla. Nepřišel někdo na to, jak to vyřešit? .

Jin Air - problém s nákupem

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

2 reakce

Ahoj,

snažím se koupit letenku u Jihokorejské nízkonákladovky JinAir, ale pořád končím s touto chybu. Zkoušel jsem různé prohlížeče, nákup s příhlášením i bez, nákup v různou dobu i nákup na různé dny, ale pořád to dělá to stejné... Konkurenční aerolinky jsou na mojí trase (ICN-NRT) asi o 50% dražší. Jejich podpora mi moc nepomohla. Nepřišel někdo na to, jak to vyřešit?


jinair.png

0

skus mobilnu verziu m.jinair.com

0 Citovat

To je dobrý nápad, díky, ale asi to nepůjde. Když ty letenky totiž vyhledám přímo na jinair.com, nebo i m.jinair.com tak mi to nabídne nejlevnější tarif SUPER SAVE a cena je $362 (pro 2 osoby).

Já to ale dělám tak, že si ten let vyhledám na kayak.com a z tama mě to přesměruje na web jinair a tímhle způsobem se tam odemknou další 2 tarify ONLINE PROMO a SLIM JEANS a s těma je cena $292, což je cena za kterou bych to chtěl koupit...

Jo a když jsem to zkoušel vyhledat na mobilní vezri kayaku a přesměrovat se na mobilní verzi jinairu tak to taky nejde, protože to ten let nenajde.

0
2 reakce