Ahojte, nasli jsme s pritelem letenku praha-cebu( filipiny) pres amsterdam a hongkong. V Hong Kongu ale je 1,5hodiny na prestup a nevime, zda to staci. Mate nekdo zkusenosti s timto letistem? Nevime, jestli to vzit nebo co je optimalni delka prestupu. Diky moc. .

Přestup na letišti v Hongkongu

Založil(a) ve fóru Letiště

4 reakce

Ahojte, nasli jsme s pritelem letenku praha-cebu( filipiny) pres amsterdam a hongkong. V Hong Kongu ale je 1,5hodiny na prestup a nevime, zda to staci. Mate nekdo zkusenosti s timto letistem? Nevime, jestli to vzit nebo co je optimalni delka prestupu. Diky moc.

0

Jestli to máš na jedné letence, tak je to naprosto v pohodě. Letiště je relativně dobře uspořádané a nejsou zde velké vzdálenosti, až na ojedinělé vzdálené stojánky Cathay Pacific :)

0 Citovat

dali sme prestup za 55minut. akurat batohy to nestihli.

0 Citovat

No my to prave nasli pres Cathay Pacific z Hong Kongu :D z Prahy do Amstru s Czech Airlines a z Amstru už těma Cathay Pacific do Hong Kongu a v Hong Kongu 1h 35 min na prestup a zase letime Cathay Pacific. Tak nevim nevim...Tim,  ze neletime celou dobu s jednou spolecnosti, tak to asi neni na jedne letence vsechno, ne?

0 Citovat

Jeden rezervační kód (12AB3C) = jedna letenka.

0
4 reakce