Prosím o radu. Jsem v cestování nezkušena. Letíme do.Miami a máme přestup v Amsterdamu. Na přestup máme 2h a 15 min. S sebou budeme mít jen prirucni zavazadla. Moje otázky zni... Bude nam čas na přestup stačit? Budeme se muset znovu odbavovat? Je to komplikovaný prestup? Letíme s dítětem tak jsem ž toho nervózní. Díky za odpovědi  .

Prestup v Amsterdamu

Založil(a) ve fóru Letiště

5 reakcí

Prosím o radu. Jsem v cestování nezkušena. Letíme do.Miami a máme přestup v Amsterdamu. Na přestup máme 2h a 15 min. S sebou budeme mít jen prirucni zavazadla. Moje otázky zni... Bude nam čas na přestup stačit? Budeme se muset znovu odbavovat? Je to komplikovaný prestup? Letíme s dítětem tak jsem ž toho nervózní. Díky za odpovědi 

0

Pokud máte oba lety na jedné rezervaci, je to úplně v klidu- čas na přestup máte luxusní, a kdybyste měli zpoždění na příletu, aerolinky se o vás postarají a dopraví do cíle nejbližším možným dalším letem.

Pokud máte dvě různé rezervace ( na let do AMS a MIA), budete si muset vyzvednout a znovu odbavit zavazadlo a projít bezpečnostní kontrolou. Nicméně i tak byste to měli v pohodě stihnout, pokud nebudete mít zpoždění na příletu do AMS. Pokud budete zpožděni a nestihnete druhý let, jste v háji.

0 Citovat

Letiste v Amsterdamu je dobre znacene, vse pomerne blizko, neni se ceho bat.

0 Citovat

Děkuji za odpovědi vše máme na jedné rezervaci. Nebudeme muset tedy projít znovu odbavením?

0 Citovat

Ne, jen projdete přes pasovou kontrolu, pokud přestupujete mimo Schengen, jinak se o nic nestaráte.

0 Citovat

Jen bych tady chtel upozornit, že pokud letíte let do USA s americkým dopravcem Delta (nevím zda to tak mají ostatní US dopravci) budete mít na boarding pasu z ČR napsanou buď gate D01 nebo E01. To ale není skutečná odlatové gate vašeho spoje. Je to bezpečnostní pohovor a až po něm Vám dají skutečný gate a na pas nalepí nálepku, že můžete nastoupit do letadla. Takže bych cestu ke gate nenechával na poslední chvíli... ale 2:15 je luxus čas na všechno. :-)

0
5 reakcí