Ahoj, máme na cestě do Tbilisi 6 hodin přestup v Kyjevě, myslíte si, že stojí za to se vydat do města? A dá se to stihnout v pohodě bez nervů? :)Díky, Veronika .

Kyjev (KBP) - do města při 6hod přestupu?

Založila ve fóru Letiště

4 reakce

Ahoj, máme na cestě do Tbilisi 6 hodin přestup v Kyjevě, myslíte si, že stojí za to se vydat do města? A dá se to stihnout v pohodě bez nervů? :)

Díky, Veronika

0

Pokud budete cestovat v příštím roce, neměl by to být problém, to už by snad měla fungovat rychlodráha z letiště do centra, vlaky mají zvládnout cestu za cca 35 minut. V současnosti byste museli SkyBusem, s nimž trvá cesta mezi letištěm a Kyjevem cca 1-1,5 hodiny, záleží na provozu, ve špičce je to o nervy, navíc dojedete "jen" na Vokzal, na Majdan se musíte ještě dostat metrem, což je další ztráta času. Jediná možnost, jak se dostat celkem rychle do centra a neztrácet čas, je použít taxi.

Když jsme měli nedávno pětihodinový přestup, zajeli jsem taxíkem do města Boryspil, tam si dali oběd, nakoupili v supermarketu nějaký proviant na cestu a vydali se zpět na letiště, uteklo to rychle... 

Při těch 6 hodinách bych se já do centra Kyjeva nevydával, zbytečný stres a nervy... 
0 Citovat

Presne, jedine vlakom od decembra, najmä ak ste ešte tam neboli. Inak treba rátať s imigrackou, výmenou peňazí, skybus počkať a aj cestou naspäť taxík trvá kľudne hodinu z centra.

Ak by ste teda šli teraz niekedy, tak skybus na stanicu, metro do centra, tam sa pomotať chvíľu, metro na druhú stranu rieky, alebo až na metro Charkovská a odtiaľ skybus/taxi.

0 Citovat

Ok, díky moc za názory, letíme zítra, takže bez rychlodráhy :) Nebudem to tedy riskovat. Díky!

0 Citovat

Dajte Boryspol, ale tiež si dajte rezervu, zápchy sú tam slušné

0
4 reakce