Prosím zkušenější o radu. Mám tři lety na jedné letence. První dva s QR a ten třetí s Air New Zealand. Chci se odbavit online na webu QR. Jak ale získám palubní lístek na třetí let? Musím v Aucklandu  před třetím letem opustit  tranzit a jít na  check-in? Jiný postup? Ještě jsem takto nikdy necestoval, tak se omlouvám za možná hloupý dotaz.... .

odbavení-tři lety na letence, dvě aerolinky

Založil ve fóru Letiště

3 reakce

Prosím zkušenější o radu. Mám tři lety na jedné letence. První dva s QR a ten třetí s Air New Zealand. Chci se odbavit online na webu QR. Jak ale získám palubní lístek na třetí let? Musím v Aucklandu  před třetím letem opustit  tranzit a jít na  check-in? Jiný postup? Ještě jsem takto nikdy necestoval, tak se omlouvám za možná hloupý dotaz....

0

Z Aucklandu letíš kam? Pokud jen někde jinde po Novém Zélandu (vnitrostátní let) tak musíš v Aucklandu projít imigračním a celnicí - tzn. vyzvednout si zavazadla a znovu je odbavit. Pokud by jsi letěl někam mimo Zéland (nějaký ostrov...) tak půjdeš k transfer přepážce. 

0 Citovat

Pokračuju dál do Polynesie.  Jedeme nalehko , pouze s příručákem. Chápu to tedy dobře tak, že v Aucklandu,někde v tranzitní zóně,  musím najít transfer desk, kde by mi měli vystavit na základě e-ticketu palubní lístek?  Díky

0 Citovat

Přesně tak, sleduj šipky "transfer desk". Nebo se můžeš někde na mezipřistání odbavit online přes mobil a jít rovnou na gate, to je samozřejmě taky varianta.

0
3 reakce