Ahoj, letím z Prahy přes Varšavu do Tokia a na přestup mám jenom 40 minut, chtěla bych se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s tak krátkým přestupem, případne nějaké rady jak nezmeškat druhé letadlo.LOT Polish AirlinesDěkuji, Andrea .

Varšava (WAW) málo času na přestup

Založila ve fóru Letiště

2 reakce

Ahoj, letím z Prahy přes Varšavu do Tokia a na přestup mám jenom 40 minut, chtěla bych se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s tak krátkým přestupem, případne nějaké rady jak nezmeškat druhé letadlo.

LOT Polish Airlines

Děkuji, Andrea

0

To je pořád dokola.

1) Pokud by bylo 40 minut málo, aerolinka by vám takovou letenku neprodala. V případě, že přestup nestihnete, tak vás přebookují na jiný let.


2) Proč se na to ptáte až po koupi letenky?

0 Citovat

Andreo, ve Varšavě se přestupuje velice pohodlně, vše se odehrává v rámci jednoho terminálu, po příletu zamíříš rovnou na další gate v severní části terminálu, odkud se odbavují non-Schengen lety, tzn. jen projdeš přes pasovku. Pokud dojde ke zpoždění, někdo většinou čeká už na příletu, aby tě rychle doprovodil na další let, umožní ti rychlejší přechod přes pasovku atd. Kdyby bylo nejhůř - uletělo ti letadlo do Tokia, na transferové přepážce tě nejspíše přesměrují, abys mohla letět týž den třeba přes Frankfurt či Mnichov. 

0
2 reakce