Ahoj všem, dokázal by mi někdo poradit?? Koupil jsem letenku do HKG, dále se pak potřebuji dostat do PPS na Palawan přes Cebu Pacific. Otázka je, zda-li budu stíhat přestup. Přílet do HKG je v 17:20 a odlet do PPS v 19:30. Oba lety nemám problém uskutečnit jen s příručním zavazadlem, tak by odpadlo případné zdržení s odbavením. Nicméně nevím z jakého terminálu je přílet a odlet. Další let do PPS je až následující den a trávit noc na letišti moc chuť namám...Díky Dan .

Přestup HKG

Založil(a) ve fóru Letiště

4 reakce



Ahoj všem, dokázal by mi někdo poradit?? Koupil jsem letenku do HKG, dále se pak potřebuji dostat do PPS na Palawan přes Cebu Pacific. Otázka je, zda-li budu stíhat přestup. Přílet do HKG je v 17:20 a odlet do PPS v 19:30. Oba lety nemám problém uskutečnit jen s příručním zavazadlem, tak by odpadlo případné zdržení s odbavením. Nicméně nevím z jakého terminálu je přílet a odlet. Další let do PPS je až následující den a trávit noc na letišti moc chuť namám...


Díky Dan


0

Uvazuju, ale porad nevim, proto se ptám...Exsituje ještě jiná možnost než CP, jak se dostat z HKG do PPS?

0 Citovat

A to je takový problém si to hodit do jakéhokoliv vyhledávače a zjistit si sám, jaké jsou jiné možnosti? Lepší je to tu napsat a čekat ať mi to najede někdo jiný, co?

Jinak nevím nad čím uvažuješ, jak psal DimikUK stihnutelné to je pokud vše půjde naprosto hladce. V případě jakéhokliv zpoždění letu nebo problému na letišti si prohlédneš Hong Kong a budeš kupovat novou letenku.

0 Citovat

Problém to opravdu není, zjistil jsem si v rámci možností všechno, co potřebuju. Ale třeba nějaká osobní zkušenost, pokud někdo řešil stejnou věc se vždycky hodí...

0 Citovat

Stačí hodinu meškanie a je po osobnej skúsenosti

0
4 reakce