Hoj Ahoj. Hele, lidé dobří, jak daleko to je pěšky z letiště do města? A je možno přes noc, po večerním příletu zakotvit na karimatce noc na terminálu? Díkec  .

Gdaňsk (GDN)

Založil(a) ve fóru Letiště

14 reakcí

Hoj Ahoj. Hele, lidé dobří, jak daleko to je pěšky z letiště do města? A je možno přes noc, po večerním příletu zakotvit na karimatce noc na terminálu? Díkec smiley

0

Pěšky sakra daleko smiley Je to 9 km, ale cesta není rozhodně nic, co bys chtěl jít pěšky - https://goo.gl/maps/j9p2p
Na letišti zakempit půjde bez problémů-

0 Citovat

ajajaj smiley takže pěšky asi ne smiley A nějaký transfer do města jsi už v Gdašku zažil? Četl jsem tvůj cestopis o vnitrostátních letech, takže asi jo, ne? smiley Poraď mi prosím smiley

0 Citovat

Anebo vubec univerzální otázka, která mi velice pomůže. Existuje nějaký polský web, něco jako český idos.cz? Díky

0 Citovat

Z letiste se da dostat do mesta beznou MHD. Listek stoji 3zl na bezne linky (napr 110) nebo 4zl na nocni linky (napr N3). Prehled linek a zastavek najdes na http://www.ztm.gda.pl/hmvc/ Doporucuji take mobilni aplikaci (offline) imBUS a BusNavi (obe na Google Play). Zastavky autobusu jsou hned vedle nove odletove haly (po priletu tedy zabocit doleva).

0 Citovat

V pohodě bus, ale jestli chceš spát u letiště a budeš mít spacák, určitě si udělej romantickej kemping v lesích okolo ulice Juliusza Słowackiego, cca 15 minut cesty od terminálu.

0 Citovat

Možná znáš, ale kdykoliv přiletím do nějakého nového města tak používám wikitravel. Několikrát ověřeno a funkční i pro ostatní destinace.

http://wikitravel.org/en/Gda%C5%84sk

Konkretně u tebe vidím, že jezdí autobus č. 110 do centra.

0 Citovat

Ahoj, prosim, nikde nemuzu najit info, zda je na letisti v Gdansku mozne pouzit e-letenku v mobilu, a tudiz neni potreba ji tisknout? Dekuji

0 Citovat

Ako to na GDN prebieha po prilete? Vystupuje sa do busov? Ide o to ze priletime 23:55 a autobus odchadza 00:08 je sanca ho stihnut? Nechce sa mi cakat viac ako hodinu na dalsi. Samozrejme iba s prirucnou a vieme rychlo utekat :)

0 Citovat

Na GDN se často vystupuje skrz nástupní mosty dokonce i z vrtulových letadel, je to jediné letiště v Evropě, kde jsem něco takového zažil. Takže určitá šance je, i když si myslím, že stejně dost malá. Poslední lety často pár minutek zpoždění chytnou... 

0 Citovat

Diky, pozeram este ze tam funguje aj Uber tak ak nestihneme asi skusime ten...

0 Citovat

janicek napsal(a):

Ako to na GDN prebieha po prilete? Vystupuje sa do busov? Ide o to ze priletime 23:55 a autobus odchadza 00:08 je sanca ho stihnut? Nechce sa mi cakat viac ako hodinu na dalsi. Samozrejme iba s prirucnou a vieme rychlo utekat :)


Jestli letis s Ryanair, tak se vystupuje na ploše a obvykle se jde pesky mezi zabradlim, ale je to par set metru jenom
0 Citovat

MHD jezdi pred priletovym terminalem, celkem snadno to najdes, je to hned videt. Autobusy jezdi i pres den max jednou za pul hodiny a byvaji dost narvane, do centra to jede kolem 30min, presky rozhodne ne :)

0 Citovat

Je to hodně natěsno ale možná to stihneš. My jsme v zimě byli za 10minut venku. Ale jak psal mklog, autobusy nic moc, doporučuji se s někým spojit a vzít UBER. Nás to vyšlo do centra Gdaňsku na 50zl, to se ve čtyřech docela dá rozpustit.

0 Citovat

inak pri letisku je par lacnych ubytiek v pesej dostupnosti, takze mozno by som aj tam po prilete prespal a siel do mesta az na druhy den. My sme jedno vyuzili na skory ranny odlet a v decembri mame tiez prilet s Wizz neskoro vecer, tak sa uz nebudeme trepat do mesta.

0
14 reakcí