Ahoj, chtěl bych se zeptat ohledně odbavení na Letišti v Cancúnu. Přilétám v sobotu v 17:35 a potřebuju stihnout trajekt na Isla Mujeres v 20:15 (podle webu tam mám bát hodinu předem). Na letišti ještě musím půjčit auto. Nemáte někdo zkušenost s "rychlostí" na pasovce a vydání kufrů, případně i s auto půjčovnou Díky. .

Letiště Cancún

Založil ve fóru Letiště

1 reakce

Ahoj,

chtěl bych se zeptat ohledně odbavení na Letišti v Cancúnu. Přilétám v sobotu v 17:35 a potřebuju stihnout trajekt na Isla Mujeres v 20:15 (podle webu tam mám bát hodinu předem). Na letišti ještě musím půjčit auto. Nemáte někdo zkušenost s "rychlostí" na pasovce a vydání kufrů, případně i s auto půjčovnou Díky.

0

Ahoj s odbavenim nebyl zadny problem (před cca 4 roky) ale s autem jsem se hodne zdrzel, mel jsem tam problem s limitem na karte a musel jako zalohu nechat hotovost. Bylo to u Thrifty Bravacar, navíc pujcovna byla kus od letiste (tusim ze všechny kousek dal, takze se musí hlasit u přepážky a pak vas kousek dovezou) to ale bylo snad 5 minut jizdy takze pohoda. Kdybych jel do Cancunu znova urcite bych nebral Thrifty, mozna jsem mel jen smulu na obsluhu, ale cele se to moc nepovedlo a trvalo to, navíc mi dali odreny blatnik a pak to chteli po me ( samozrejme moje chyba, ale kontrolujte peclive auto v noci po tak dlouhe ceste). Jinak z letiste pohoda vede jedna cesta docela snadna orientace. tak stastnou cestu -)

0
1 reakce