Dobrý den, chystáme se s dítětem (10 let) v lednu 2017 do Perthu v Austrálii. Momentálně nás zaujala nabídka letenek, kdy je ale na přestup v HK jen 1 hodina nebo v SIN 1 hodina až 1hodina a 35minut. Máte někdo zkušenosti, jestli se to dá stihnout? Chápu, že v případě zpoždění bychom zřejmě dostali náhradní spoj, ale s dítětem se mi nechce někde bloumat po letišti a čekat, co se namane. Děkuji. .

Přestup v Hongkongu nebo v Singapore

Založil(a) ve fóru Letiště

7 reakcí

Dobrý den,
chystáme se s dítětem (10 let) v lednu 2017 do Perthu v Austrálii. Momentálně nás zaujala nabídka letenek, kdy je ale na přestup v HK jen 1 hodina nebo v SIN 1 hodina až 1hodina a 35minut.
Máte někdo zkušenosti, jestli se to dá stihnout?
Chápu, že v případě zpoždění bychom zřejmě dostali náhradní spoj, ale s dítětem se mi nechce někde bloumat po letišti a čekat, co se namane.
Děkuji.

0

urcite by som do toho siel, asi ten SIN, tam keby sa aj clovek zasekol o hodinku viac, nie je to az take zle smiley

0 Citovat

Jejda...to jako, že v SIN je hodinové zpoždění běžné?

0 Citovat

nei tak som to nemyslel, SIN je jedno z najlepsich letisk na svete, takze to by som sa nebal. a je tam tolko veci, ze letisko je atrakciou same o sebe

0 Citovat

Tak v tom případě děkuji za pozitivní informace smiley

0 Citovat

v takomto pripade by som siel do SIN s dlhsim prestupom.

v HKG negarantuju prelozenie checkovanej batoziny, ak nie je medzi priletom a odletom navazujuceho spoja aspon 1h realneho casu (co je pochopitelne). nas layover bol schedulovany na nieco cez 2h, ale kvoli meskaniu to v reale bolo len 55minut, a batoh dosiel az rano. v tvojom pripade mas takmer istotu, ze budes riesit to iste.

0 Citovat

ak by si mal moznost naplanovat si dlhsi prestup, urcite aj Singapur navstivit, prip. Hongkong. By to bola skoda vynechat nielen letisko ale najma mesta a dietatu by sa to urcite pacilo.

0 Citovat

Díky za tip...kouknu na možnosti, ale jedeme ještě s babičkou, tak to asi zůstane jen u přestupů bez výletu do dalších destinací smiley

0
7 reakcí