Ahoj, nevím, jestli se to tu už náhodou neřešilo, ale pod sekcí "letiště" nic nemohu najít. Napadlo mě, zda někdo máte z nějakého letiště tak otřesný zážitek, že už se na něj nikdy nevrátíte? Mě napadá pouze Frankfurt - tak organizačně špatné + personálně katastrofální letiště jsem od té doby nezažil, ale to je tak 9 let stará zkušenost. Budu rád, když napíšete vaše zkušenosti a jsem zvědav, jestli je nějaké opravdu šíleně špatné letiště, na kterém se shodne více lidí. .

Letiště, na které mě už nikdy nikdo nedostane

Založil ve fóru Letiště

"Letiště, na které mě už nikdy nikdo nedostane" - pochybujem ,ze take existuje. Pri dobrej cene poleti kazdy jeden aj z letiska ktore "nenavidi" :) Vecsina tu len pise o neoblubenych a oblubenych letiskach, ale zariteho odporcu konkretneho letiska som tu este nevidel?


Za seba pisem, ze ani taka Manila ci Schonefeld nebola ziadna tragedia, samozrejme existuju aj podstatne lepsie (porovnatelne) letiska, ale vyslovenu tragediu som snad este nezazil., takze vyhybat sa nemam comu.

0 Citovat

MoonE clipse ,  nevim ,kolikrat  jsi letel pres Stansted , ale  ja pres  toto letiste  litam casto , ano zvyknul jsem si  a uz jsem vuci  tem vecem odolny .jiste najist se tam da  ,ale to je tak asi vsechno ,ostatni je  proste  bida ,nejvic me rozciluje  reklama na  wifi , pricemz  ta moznost  se vubec pripojit je temer nulova. ,v hale vybudovali nove sedacky ,znacne nepohodlne,  elektricka  zasuvka zadna,  jen usb ,costa cafe  kde se dalo pri prichodu na Stansted ci  pri prestupu  aspon chvili nabijet a nekdy tam i wifi signal zachytit, prehodili na  do naprosto malych prostor , kdysi tam v hale byvala skvela  samobsluzna jidelna ,dneska tam v podstate neni nic  a za security  o kterem je skoda mluvit  (myslim tedy laser  a tom chaosu tam  je  mozna jedna lepsi  moznost a to girafe, tam to jde aspon rychle a da se tam najist slusne  pochodove cviceni na gate  a jeji prehazovani   taky celkem  spatne , .jinak Stansted snad jedine  vlelice brzo rano nebo  tesne pred poslednimi lety ,,jinak pokud to jde tak radeji se vyhnout  tomu letisti  

Je to proste letiste ,ktere kapacitne nestaci  vecne zpozdeni letu .ja mivam osobne prestupy na  neumerne dlouhe cekani , nebo pak na fast track  ,ale to je muj problem ,mozna  ale ze  i  z jinych mist je to podobne

Tegel v Berline je stisneny ,ale Schonefeld je celkem i s tim venkovnim posezenim v  pohode  ,
0 Citovat

Brim napsal(a):

Tak Bratislava tiež nič extra (nepríjemný personál, platené sáčky na tekutiny, boarding gates kde ťa zavrú), ale je ťažšie sa jej vyhnúť 😀

To mě na ní zrovna štve, za gate je jen pár sedaček, takže musí skoro všichni stát a není tam moc místa. Na druhou stranu je to letiště pořád pohodlnější než ten budapešťský trapas...

0 Citovat

MoonEclipse napsal(a):

Ja som sa cítil extrémne nepríjemne na oboch berlínskych letiskách - Tegel aj Schonefeld celé zle. Staré, škaredé, stiesnené, preplnené, nie je si kde sadnúť a občerstvenie za nehorázne ceny (PET voda 3 eurá, supermarketový sendvič 6-7 eur).


Souhlasím, obě mají to nejlepší za sebou. Trošku to vyvažuje pohodlná dostupnost centra z obou letišť. 

0 Citovat

norbic napsal(a):

Berlin Tegel - LC terminál v 5:00 je fakt peklo......


BTW, kdy už bude hotovej ten Brandenburg?? To trvá jako katedrála v Miláně... :)

Souhlas, v podstatě ten terminál je hangár.
0 Citovat

norbic napsal(a):

Berlin Tegel - LC terminál v 5:00 je fakt peklo......


BTW, kdy už bude hotovej ten Brandenburg?? To trvá jako katedrála v Miláně... :)

Souhlas, v podstatě ten terminál je hangár.
0 Citovat

Ještě rok s Toníkem Unuckou a vypadá to, že mě nikdo nedostane na letiště v Mošnově :D

0 Citovat

Ne že by mě tam už nikdo nedostal, ale za mě nejhorší letiště, kde jsem byl:

1) Peking - šílené obrovské letiště, povýšení aparátčíci, buzerace, cenzurovaný internet, ke kterému se navíc připojuje složitou procedurou registrace

2) Manila - Terminál 3 by ještě ušel, ale domestic Terminal 4 je dobrej punk

3) Okinawa - Lowcost terminál - plechová hala, původně určená na cargo, nyní pro odbavení cestujících. Taková obdoba tý plechárny v Budapešti, akorát tady je to komplet i s check in přepážkou, bezpečnostní kontrolou a pasovkou (terminál C na Tegelu proti tomu luxusní hala)

4) Charleroi - tady ani není co dodat

5) Nantes (Hala 4) - konstrukce něco mezi plechovou halou a pivním stanem, kde bývá neskutečně narváno a v létě horko a nedýchatelno. Já blbec jsem si chtěl nakoupit v Duty Free nějaký víno a cidre, ale v týhle hale není vůbec nic jen stánek s oschlýma bagetama.


Naopak pro mě nejpříjemnější letiště:

1) Praha - ačkoliv se všude píše, jak je zejména v létě letiště přetížené, tak jsem snad nikdy nečekal na bezpečností kontrolu na T2 déle než tak 2 minuty, to samé místo na sezení nikdy není problém najít. Pití se dá koupit v automatech na normální ceny a stejně tak se dá najíst levně nahoře v jídelně nebo nakoupit v Bille. Špatná je jen doprava MHD na letiště.

2) Amsterdam - určitě pro mě to nejlepší z velkých evropských letišť, na přestup skvělé letiště.

3) Seoul Incheon - prototyp dokonalého letiště snad ve všech směrech

0 Citovat

@jakob  pockej az prestanou  chartery   a zustane jedno letadlo   2x tydne  do Londyna  a je s toho pohodove letiste -)

0 Citovat

mikir napsal(a):

@jakob  pockej az prestanou  chartery   a zustane jedno letadlo   2x tydne  do Londyna  a je s toho pohodove letiste -)

To byla ironie. Jako že mě tam nikdo nedostane, protože odtud nic létat nebude a tak mě tam nebude mít co odvézt/zajímat :)

0