Zdravím cestovatele , zítra letím do Vídně a dále do USA. Udělal jsem online check-in, vybral sedadlo a vytiskl letenku . Mám ale ještě zavazadlo k odbavení . Přijdu normálně k odbavení a nechám si ho odbavit a nebude žádný problém ? Letenky už teda asi nedostanu že  .

Obecné dotazy k odbavení

Založil ve fóru Letiště

6 reakcí

Zdravím cestovatele , zítra letím do Vídně a dále do USA. Udělal jsem online check-in, vybral sedadlo a vytiskl letenku . Mám ale ještě zavazadlo k odbavení . Přijdu normálně k odbavení a nechám si ho odbavit a nebude žádný problém ? Letenky už teda asi nedostanu že smiley díky

0

Ne, kde by měl být problém?

0 Citovat

Ok , díky . Takhle do USA cestuji poprvé. Letenky mám tedy vytištěné a zítra půjdu na odbavení. PS:Díky za letenky , které jsem objevil díky cestujlevně smiley

0 Citovat

Tak jen nezapomeň na ESTU, chtěj ji mít vytištěnou...

0 Citovat

Dobrý den,
mám dotaz jak je to u nízkonákladové společnosti Easyjet případě zpoždění nebo zrušení letu.Je to tak ,že Tě přebukují na nejbližší volný let jakékoliv společnosti letící do mé destinace ,nebo musím čekat na nejbližší další plánováný spoj Easyjetu do mé destinace.
Děkuji za odpověd
Mirek

0 Citovat

Dobrý den,

poprvé letím na vlastní triko.

Aegean Airlanes - PRG-ATH-HER

Postup na letisti je stejny, jako když se líta na dovcu, s tím rozdílem, že si udělam online check in a vytisknu si palubní listek. A pak jdu normal na odbavení kufru, předložim pas/palubní listek a dostanu potvrzení o zapsaní zavazdla, je to tak?

A druhá věc, zda-li má někdo zkušenosti s prestupem v Athénach. Nebo celkově s přestupem. Po cem bych se mel koukat a kam jít? Budu procházet znova kontrolou?

Je to problém, u prirucního zavazadla, budu mit mensi kufr a je možné mít treba batoh nebo tasku pres rameno?

Děkuji moc

0 Citovat

online checkin si nemusis robit s Aegean (ale mozes aspon kvoli sedacke), kludne chod priamo na checkin ked uz mas kufor.
Ateny su jednoduche na prestup, sipky ta navedu, sleduj tabule z ktoreho gejtu mas odlet na Heraklion. Kontrolu si teraz nespominam, ak bude,tak pojdes cez nu, ak nie nepojdes smiley Nejaka druha mensia taska problem nebude.
EDIT: Kontrola tam nebola ako si spominam, cely transfer zo Solunu do Viedne trval asi 10 minut
https://en.aegeanair.com/travel-informa ... assengers/

0
6 reakcí