Zdravím, potřeboval bych poradit. Mám naplánovanou cestu z Vídně do Edinburghu, s přesedáním v Ženevě. Na přestup mám hodinu. Otázka zní: Dá se to stihnout? Případně jak nejrychlej? Cestuju pouze s příručním zavazadlem. Pro jistotu přikládám itinerář: 16:35-18:15 Vienna - Geneva 19:15-20:30 Geneva - Edinburgh Oba dva lety jsou od EasyJet. Díky moc za rady. .

Letiště Geneva (GVA)

Založil(a) ve fóru Letiště

5 reakcí

Zdravím,
potřeboval bych poradit.
Mám naplánovanou cestu z Vídně do Edinburghu, s přesedáním v Ženevě. Na přestup mám hodinu. Otázka zní: Dá se to stihnout? Případně jak nejrychlej?
Cestuju pouze s příručním zavazadlem.

Pro jistotu přikládám itinerář:

16:35-18:15 Vienna - Geneva
19:15-20:30 Geneva - Edinburgh

Oba dva lety jsou od EasyJet.

Díky moc za rady.

0

Pokud nebudete mít zpoždění, tak se to dá stihnout v pohodě, je to jeden terminál, navíc má transit, takže nemusíš procházet znovu přes security. Ale s low costem bez garance navazujícího letu je hodina na přestup vždycky dost riziko.

0 Citovat

letiště je opravdu malinké, snad nebudeš mít zpoždění na prvním letu

0 Citovat

Jeste nesmis zapomenout, ze v GVA pujdes pres pasovku jelikoz letis mimo schengen. Nevim jak to tam maji udelane, jestli jde tranzitovat u Low costu, ale myslim, ze tvuj prestup je hodne na hrane a nedivil bych se, kdyby jsi to nestihal. Nevim jaky den letis, a patky, nedele jsou docela hodne busy dny v GVA.

0 Citovat

Díky za odpovědi.
Co se týče pasové kontroly, tak Švýcarsko je v schengenu, ne? Tak by snad v rámci Evropy kontrola nemusela být nutná.
Jinak ten let je ve čtvrtek.

0 Citovat

no ale kontrola bude na druhom lete do Edinburghu, kedze UK nie je v Schengene

0
5 reakcí