Dobrý den,poprvé přestupuji na letišti Tegel v Berlíně a i když jsem si tady na webu načetl o letišti nějaké info, tak si nejsem jistý, zda má smysl přestupu dlouhém 3 hodiny 40 minut odjíždět z letiště do města. Máte někdo zkušenosti, jestli se to vyplatí? Resp. sjel bych někam nejblíže na kávu/ snídani tak, abych nemusel sedět na letišti vzhledem k jeho velikosti. Nebo je něco zajímavého v okolí, kde by mělo smysl strávit čekání?Předem díky za odpovědi! .

Přestup na Berlín Tegel

Založil(a) ve fóru Letiště

2 reakce

Dobrý den,

poprvé přestupuji na letišti Tegel v Berlíně a i když jsem si tady na webu načetl o letišti nějaké info, tak si nejsem jistý, zda má smysl přestupu dlouhém 3 hodiny 40 minut odjíždět z letiště do města. Máte někdo zkušenosti, jestli se to vyplatí? Resp. sjel bych někam nejblíže na kávu/ snídani tak, abych nemusel sedět na letišti vzhledem k jeho velikosti. Nebo je něco zajímavého v okolí, kde by mělo smysl strávit čekání?

Předem díky za odpovědi!

0

Na Hauptbahnhof se dostaneš přímým busem za cca 20 minut. Mezitím je několik zastávek, kde se dá vystoupit a něco najít.

0 Citovat

...kde by mělo smysl strávit čekání... Můžeš si mimo jiné třeba půjčit pramičku na Tegeler See nebo zkusit binec v Charlottenburg:-)

0
2 reakce