Ahoj, 21.11. letíme s manželkou z Prahy přes Amsterdam do New Yorku. Na přestup máme v AMS cca 65 minut. Lze to stihnout a existuje na internetu plánek plánek jednotlivých gatů letiště AMS? Děkuji Radek .

přestup na letišti v Amsterdamu

Založil(a) ve fóru Letiště

4 reakce

Ahoj, 21.11. letíme s manželkou z Prahy přes Amsterdam do New Yorku. Na přestup máme v AMS cca 65 minut. Lze to stihnout a existuje na internetu plánek plánek jednotlivých gatů letiště AMS? Děkuji Radek

0

Nie, v žiadnom prípade sa to nedá stihnúť. Tú letenku vám predali s jediným cieľom - aby vás uväznili na letiskovom termináli tak, ako Toma Hanksa vo filme Terminál a už sa nikdy nedostanete domov.

A z toho istého dôvodu samozrejme letisko Schiphol nemá žiadne webové stránky a už vôbec tam nemá sekciu "Airport maps" s interaktívnym plánikom celého letiska a gejtov. Veď by sa mohlo stať že z toho letiska niekto dokonca odletí včas, to by si nemohli dovoliť.

0 Citovat

Dobry:-) Pobavilo. Dotaz jako z FB sekce cestování...

0 Citovat

:-)

Jinak teda letiste je prehledny a pokud nebudete mit zpozdeni,tak je 65 minut na prestupu luxusni cas.

0 Citovat

Závisí, jestli je to letenka s přestupem, nebo dvě samostatné letenky . V druhém případě, pokud budete čekat na kufry a odbavovat je, tak těžko. Ale podle dotazu spíše soudím na první možnost. A pak záleží, jestli přiletíte včas, zda vás k terminálu povezou autobusem (10-15 minut), jak daleko bude váš gate (třeba 15 minut) a jestli nebudete bloudit. Kdybyste to nestihli, aerolinka vám má zajistit náhradní let.

0
4 reakce