Ahoj,chci se zeptat,dcera (15) letí v srpnu poprvé sama letadlem,letí do Británie s přestupem v AMS se společnosti KLM,její angličtina není moc dobrá a tak by me zajímalo jestli si myslíte zda přestup zvládne bez problému?:D a myslíte,že při bezpečnosti kontrole nebudou problémy,že není plnoleta?:/Povahově si umí poradit má takový ten selský rozum,ale osobně si ji neumím představit kdyby byl nějaký větší problém:/děkuji. .

Dcera poprvé a sama přestupuje

Založil(a) ve fóru Letiště

4 reakce

Ahoj,chci se zeptat,dcera (15) letí v srpnu poprvé sama letadlem,letí do Británie s přestupem v AMS se společnosti KLM,její angličtina není moc dobrá a tak by me zajímalo jestli si myslíte zda přestup zvládne bez problému?:D a myslíte,že při bezpečnosti kontrole nebudou problémy,že není plnoleta?:/Povahově si umí poradit má takový ten selský rozum,ale osobně si ji neumím představit kdyby byl nějaký větší problém:/děkuji.

0

Když ji nebudete dopředu strašit, někaký problém si ani neuvědomí :) stačí se kouknout na tabuli, odkud další let letí a přesunout se tam. 

Děti mohou létat samy od 12 let. 

0 Citovat

Nebojte, zvladne to!😊 Ja letela sama poprve ve 13 letech na Maltu s prestupem v Curychu, anglicky jsem umela jen “Hello, how are you?” a take jsem do cilove destinace dorazila uspesne😉

0 Citovat

Spíš si říkám, když letí poprvé sama, proč do Británie s přestupem v AMS. Ale možná letí někam, kam to od nás nelítá...


0 Citovat

Když jsem byl malý, četli jsme v 1. třídě (1984) Honzíkovu cestu... to jen tak pro kontext.

0
4 reakce