Hezký den, máte prosím zkušenosti s přestupem na letišti v Barceloně? Lze obecně říct, že nám stačí po příletu z Prahy do Barcelony na přestup na letišti čas zhruba 2 hod.? Letíme pak z Barcelony do Los Angeles. Letenky budeme mít samostatně a budeme mít jen příruční zavazadla.  Děkuji. .

Barcelona - přestup na letišti

Založil(a) ve fóru Letiště

2 reakce

Hezký den, máte prosím zkušenosti s přestupem na letišti v Barceloně? Lze obecně říct, že nám stačí po příletu z Prahy do Barcelony na přestup na letišti čas zhruba 2 hod.? Letíme pak z Barcelony do Los Angeles. Letenky budeme mít samostatně a budeme mít jen příruční zavazadla.  Děkuji.

0

Uplne jedno jestli ma stejny terminal nebo ne. Technicka zavada, stavka ATC ve Francii, pocasi apod... a nema nic, riskovat celou dovolenou kvuli usetrenemu casu? Radeji v klidu den predem a bez nervu. 

0 Citovat

presne, nechat si uletiet pripoj do LA...fakt radsej tam ist o den skor, alebo skorsim letom a vacsou rezervou. Nikdy nevies aka blbost sa moze stat, my sme napr. v Kutaisi mali hodinu meskanie kvoli tomu, ze asi zle spocitali pasazierov

0
2 reakce