Zdravím všechny cestovatele, kteří dobre znají Británii, a mam na ne dotaz - chystam se na 3 .

Liverpool vs. Manchester

Založila ve fóru Letiště

7 reakcí
Zdravím všechny cestovatele, kteří dobre znají Británii, a mam na ne dotaz - chystam se na 3
0

nevím na co se chystáš, ale Liverpool, Manchester kromě fotbalu a muzea o fotbalu v centru nic nenabídne, pokud tam nejdeš studovat steda.

0 Citovat

V obou městech se dá samozřejmě příjemný den strávit a pár zajímavostí vidět. Mrkni třeba na Wikitravel.

0 Citovat

Jedno téma už tu je, mrkni https://www.cestujlevne.com/diskuze/58-kde-prespat-a-co-videt/4843-liverpool-manchester-co-videt

0 Citovat

Diky všem za reakce!

0 Citovat

včera jsem se vrátil z Manchesteru, a dovolím si s Roman Homolka (roiman4) trochu nesouhlasit ....
řekl bych, že Manchester má co nabídnout např. muzea a historické památky a za vidění určitě stojí např. méně známá Curry Mile. Jako dopravu po městě doporučuji si půjčit kolo ;) obrovská úspora času. Jinak v Liverpoolu kromě doků a Mathew street jsem nikde nebyl - nebylo moc času.

0 Citovat

Tak on ani daný člověk nenapsal co chce dělat, takže nemůžu posoudit co chce dělat, o co má zájem. Pro mě Manchester je prostě nezajímavé, byl jsem tam letos už 4x a prostě mě to tam nebaví, co jsem chtěl navštívit, navštívil a měl to hotové za 5h vše ( než se člověk přesune od stadionu k stadionu to trvá ) centrum projíte hned.

0 Citovat

Byl jsem v Manchesteru a paráda. Nejen jako fotbalový fanoušek. Krásné město, čisté, skvělé restaurace (tím bych doporučil Red's True Barbecue a kavárnu Federal Cafe). Muzeum fotbalu bylo super. Město je plné mladých lidí a večer to žije. Musím říct, že mě překvapilo hezké předměstí.

0
7 reakcí