Kde se nejlépe ubytovat v Praze? Díky. .

Ubytování Praha

Založil(a) ve fóru Tipy na ubytování

19 reakcí

Kde se nejlépe ubytovat v Praze? Díky.

0

Já mohu doporučit penzion Kotlářka v Praze Motole.
Je to klidné místo, cena taky příznivá.

0 Citovat

Nějaké levné a čisté ubytko s dobrou dostupností z hl. nádraží a následně na letiště? smiley

0 Citovat

Poprosím o tip na víkendové ubytování v Praze.

Jedná se o letní výlet pro dva dospělé, pa-ne, cíl jsou památky a procházky.

Takže něco s rozumnou dostupností, nechci jezdit desítky minut metrem, atd. Nemám vůbec představu, jak to vychází cenově, vzdálenostně. Prostě ubytko s vlastním sociálním zařízením, nemusí to být luxus, ale ani žádná ubytovna, hostel, apod.

0 Citovat

Naši známí z Německa mají na víkend v červenci v Mövenpicku, dnes NH Hotel víkend se snídaní pro 2 za 130,- EUR. Jaký máš budget?

0 Citovat

Já nevím, jestli pojedem pa-neděle, nebo jen na jednu noc. Ideálně tak do 1500,- za noc pro oba.
V hotelu jsem nespal snad 10 let, tak vůbec nevím, jak to dneska chodí smiley

0 Citovat

já osobně v Praze preferuju Clarion congress Prague 4* hotel s perfektní snídaní a vstup do welnes zdarma, bazén+sauna+pára. Vlakem je tu u stanice Praha Libeň cca 10 minut pěšky. Ideální pro ěm je, že je součástí obchodního centra a metro je ve stejné budově, takže odpadá nějaké chození ve špatném počasí a např. večer je člověk hned v hotelu odkudkoliv. Kupuju to přes anglické stránky např. alpharooms.com a nebo přes Toved.cz, kde ho mají jako voucher na 3 dny za 3099,-Kč. Ubytování opravdu na úrovni a hodnocení na tripavisor.cz výborné. Hlavně nekupovat přes booking.coma podobné, kde ho mají i za 4500 na 3 dny. Jinak odkaz třeba zde http://toved.cz/sleva/clarion-congress- ... &results=7, např. na alpharooms.com lze koupit jednu noc za 41 liber, takže cca 1500 za noc.

0 Citovat

Pro ty, kteří hledají, co nejlevnější ubytování v Praze, můžu doporučit přespání na kolejích ČVUT (jsou v Dejvicích, tzn. směrem na letiště, ale upozorňuju, že jejich stav je docela zoufalý) a koleje VŠE (na Žižkově, nabízí i pokoje s vlastním sociálním zařízením). Obojí jsem absolvovala a na přespání v pohodě.

0 Citovat

Tak tam bych tedy asi manželku na výlet do Prahy nevzal:-) Jinak dobrou možností je koupit hotel za slušné peníze z kontingentu německých nebo britských cestovek, velmi dobré hotely se dají najít pro 2 osoby se snídaní už za 49,- EUR.
Pochopitelně na přespání třeba před letem, stačí kolej. Studentská, ne tramvajová:-))

0 Citovat

Na Hrs.de mají akci na hotel Ambiente na léto, 4* hotel na Vinohradech, kousek od metra I.P. Pavlova. Noc za 39€ se snídaní.

0 Citovat

Jojo, už jsem se na něj díval, danke smiley

Celkově díky za rady všem, mezi 1000-1500 Kč se dá najít spousta hotelů v okolí "centra", ted už jen vybrat konkrétně.

0 Citovat

Tak hlavně na manželce nešetři:-))) A hezký výlet!

0 Citovat

Nedávno jsem navštívila jeden veletrh v Praze a na ubytování jsem si vybrala hotel Inos.
Určitě můžu všem doporučit - není sice přímo v centru, ale dostupnost je v pohodě. Je to kousek na tramvaj a pak tak 10 minut do centra a do kongresového centra je to ideální - tak 5 až 10 minut pěšky. Přitom ceny jsou v dobrém poměru ke kvalitě ubytování, pokoje jsou čisté a není tam hluk a také se hodila wifi zdarma.

0 Citovat

Aktualne nabizi A&O hotelPraha Rhea ubytovani v jednoluzkovem pokoji za 6,66 €/noc, pripadne v dvouluzkovem za 13,32 €/noc.

Terminy v listopadu a prosinci. Listopad krome noci na patek a na sobotu. V prosinci mene terminu. Treba se nekomu bude hodit.


https://www.aohostels.com/en/pra...raha-rhea/

0 Citovat

Pokud se někdo tento týden chystáte do Prahy. Tak fajn ubytování v Praze aktuálně jen za 128Kč za den! ;)

https://www.booking.com/hotel/cz...cfs=1&



0 Citovat

171 kč na osobu v ženském společném pokoji pro 12 osob? :D 

0 Citovat

Ja mohu doporucit jen Czech Inn, ceny velmi levne a taky pak objednava se pres oficjalni stranku, pridaji voucher na drink/kavu zdarma :) Ja jsem osobne platil kolem 160 korun za noc, co je asi mene nez A&O a servis, pohoda je urcite na vyssi urovni.

0 Citovat

Čauky :) Já nedávno narazil na tohle ubytování https://www.ubytovnypraha.net/ub...ani.  Dá se tam ubytovat i pod 200 Kč/noc. Já většinou chodím do soukromého pokoje se sdílenou koupelnou, to vyjde na 200/noc. 

0 Citovat

Je pravda, že to používají bukvice jako azyl pro milence?

0 Citovat

To netuším, ale je to možné :D

0
19 reakcí