Ahojte, chcem Vas poprosit, ak ste uz navstivili Maltu: 1.) o tip na ubytovanie na Malte - pozeram cez booking a hostelworld (ceny su tak pre 2-och 40Eur/noc). Ak by ste mali nejak nejake ine zdroje resp. osobne kontakty? 2.) Ktoru lokalitu(resp. lokality) na 7 noci by ste doporucili, aby najlepsie v pesej dostupnosti bola piesocna plaz s pozvolnym vstupom do mora? 3.) Rozhodujem sa este o termine, aktualne vedie 2. junovy tyzden, myslite si ze by mohlo byt more uz ako tak teple? Vdaka za vsetky rady, podnety. .

Malta - ubytovanie + termin

Založil ve fóru Tipy na ubytování

7 reakcí

Ahojte,

chcem Vas poprosit, ak ste uz navstivili Maltu:
1.) o tip na ubytovanie na Malte - pozeram cez booking a hostelworld (ceny su tak pre 2-och 40Eur/noc). Ak by ste mali nejak nejake ine zdroje resp. osobne kontakty?
2.) Ktoru lokalitu(resp. lokality) na 7 noci by ste doporucili, aby najlepsie v pesej dostupnosti bola piesocna plaz s pozvolnym vstupom do mora?
3.) Rozhodujem sa este o termine, aktualne vedie 2. junovy tyzden, myslite si ze by mohlo byt more uz ako tak teple?

Vdaka za vsetky rady, podnety.

0

pokud jedes na Maltu, tak jed na ostrov GOZO, pokud hledas klid. Ja tam byl 2x, vzdy ve vesnicce Marsalforn. Spal jsem vzdy v Santa Martha Hostel. Ma to v nazvu hostel, ale je to spis pension.
http://www.santamarthahostel.com/

0 Citovat

Vdaka za odpoved, ma este niekto nejake dalsie skusenosti, doporucenia?

0 Citovat

Určitě bych souhlasil s Alešem. Já byl dva týdny v Ta Xbiexu. Autobusy tu frčí skrz Sliemu do St. Julians neustále, takže v této oblasti je úplně jedno, kde se upíchneš.
Písečnou pláž si pamatuji jen v St.Julians - ale hlava na hlavě. Moře už bude OK.

0 Citovat

Já Maltu znám jen v lednu, kdy je všude lidí podstatně méně, ceny lepší a koupat se dá leda v krytých bazénech... ale je to krásné souostroví a určitě super destinace na dovolenou. Pamatuju si že pěkné pláže byly na západě, kousek od Melliehy a pak někde poblíž přístavu Cirkewwa odkud jezdí trajekty na Gozo... Malta je malý ostrov a dá se dostat celkem snadno kamkoli díky super systému autobusové dopravy, tak je opravdu asi jedno, kde se ubytujete. Štastnou cestu!

0 Citovat

Ahoj,

já mám v plánu jet v říjnu na Maltu. Můžete mi prosím poradit, zda se dá ještě koupat v moři? Přemýšlím i jakou oblast vybrat, aby to zároveň nebylo daleko na pláž, pokud možno pěknou, a zároveň to po večerech nebylo daleko do města nebo na nějaké pěkné procházky. Gozo vypadá nádherně, ale jelikož jsem živý člověk, tak se trochu bojím, že bych se po večerech nudila. Nevyhledávám diskotéky, ale spíš pěkné procházky, stánky a typickou dovolenkovou atmosféru. Díky za rady :-)

0 Citovat

V říjnu je na Maltě moře pořád vhodné ke koupání (koncem listopadu bylo loni moře 20°C). Jinak Malta není úplně typická plážová destinace. Pěkné pláže jsou na Gozu a na hlavním ostrově je asi nejlepší Golden Bay beach, ta je ale celkem odlehlá od města, kousek od ní se ještě nachází relativně vetší pláž v městečkau L-Ghadira. V pacevillu, což je takové party město se nachází taky jedna malá pláž. Jinak bych se nebál bydlet klidně někde dál, na Maltě dobře funguje dostupná autobusová doprava, takže není problém někde dojet.

0 Citovat

aneta.fr napsal(a): Přemýšlím i jakou oblast vybrat, aby to zároveň nebylo daleko na pláž, pokud možno pěknou, a zároveň to po večerech nebylo daleko do města nebo na nějaké pěkné procházky. Gozo vypadá nádherně, ale jelikož jsem živý člověk, tak se trochu bojím, že bych se po večerech nudila. Nevyhledávám diskotéky, ale spíš pěkné procházky, stánky a typickou dovolenkovou atmosféru. Díky za rady :-)

Vyber si radšej inú destináciu, Malta Tvoje požiadavky nespĺňa.
0
7 reakcí