Zdravím, dnes se mi podařilo zamluvit posledni apartmán v Tel Avivu za 25 $ za noc. Bohužel mi po chvíli přišel email s následujícím zněním: Thank you for your reservation at Ben Yehuda Apartments for your upcoming trip to Tel Aviv. Please note that there was a typing error with your room rate and therefore we will not be able to honor the rate of $25, as the correct rate is $255. Please let us know if you wish to proceed with this reservation. If you wish to cancel then we would appreciate if you can just follow the cancellation procedures as written on your email confirmation that you've received from Booking.com Thank you in advance and we are sorry for the inconvenience. Chci se zeptat, jestli mi musí dát původní cenu nebo mám nějakou možnost tuto cenu dostat. Díky za rady. .

využití chyby na booking.com

Založil(a) ve fóru Tipy na ubytování

8 reakcí

Zdravím,
dnes se mi podařilo zamluvit posledni apartmán v Tel Avivu za 25 $ za noc. Bohužel mi po chvíli přišel email s následujícím zněním: Thank you for your reservation at Ben Yehuda Apartments for your upcoming trip to Tel Aviv.

Please note that there was a typing error with your room rate and therefore we will not be able to honor the rate of $25, as the correct rate is $255.

Please let us know if you wish to proceed with this reservation. If you wish to cancel then we would appreciate if you can just follow the cancellation procedures as written on your email confirmation that you've received from Booking.com

Thank you in advance and we are sorry for the inconvenience.

Chci se zeptat, jestli mi musí dát původní cenu nebo mám nějakou možnost tuto cenu dostat. Díky za rady.

0

Bohužel, booking v tomhle celkem přitvrdil.. Tohle je 1/10 ceny a to na "akci" prostě neuhádáš. smiley

Nám zrušili taky hotel ve Stockholmu, ale zase teď mám na září 5* v Norimberku za 15€ a nikdo se neozval. Takže záleží hlavně hotel od hotelu.

0 Citovat

Ty ceny si tam dává hotel, booking je jenom prostředník. navíc booking nikdy nešahá na peníze, tedy případná reklamace by byla u hotelu.

0 Citovat

To máš sice pravdu, ale Booking ti garantuje cenu při objednání, proto to řeší on za hotel.

0 Citovat

Dnea mi volal zamestnanec(nejspise hotelu, ne bookingu) a nabidl minslevu na 225

0 Citovat

mám teď taky jednu story s bookingem.
objednal jsem si hotel v pze. podmínky rezervace zdarma zrušení do 20. 5., neplatí se žádná platba předem. platba proběhne až v hotelu. koukám do internetového bankovnictví a platba za hotel vesele stržena. Píšu do hotelu a odpověď zněla, ano, máte pravdu, platba byla stržena jako předplacení ubytování. dál mi zkopírovala jejich podmínky rezervace: platba předem bez možnosti zrušení. Jejich podmínky tedy o 180 st. odlišné od bookingu. Tak jsem volal na booking, tam mi řekli, že správné jsou podmínky bookingu a že by mi měl hotel peníze vrátit...

0 Citovat

Nevim, jak moc pritvrdili, ale jeste pred rokem to fungovalo tak, ze v pripade jakekoliv chyby hotelu pri zadavani cen, obsazenosti atp. do Booking rozhrani a nasledneho vyuziti zakaznikem, tedy napriklad potvrzeni rezervace za desetinu spravne ceny, nesl za vse odpovednost pouze ten hotel. Mel vzdy povinnost tu rezervaci naplnit, jakmile byla jednou potvrzena - bud za castecnou cenu, v pripade overbooking meli povinnost najit nahradu ve stejne a vyssi kategorii, za stejnou cenu a co nejbliz....

0 Citovat

To: petr87

Napiš e-mail s reklamací na booking. Ten MUSÍ problém vyřešit s hotelem! Rezervoval jsi přes booking, je to jejich problém!

0 Citovat

nejen v Evropě jsme biti - http://boardingarea.com/pointsmilesandm ... -diplomat/

0
8 reakcí