Neměl by někdo tip na nějaký městečko v okolí Říma (do cca 150 km) na strávení 14-ti denní dovolené ideálně dostupné vlakem, s hezkou pláží a možností zajímavých výletů do okolí. Díky!! .

Okolí Říma - dovolená

Založil(a) ve fóru Tipy na ubytování

4 reakce

Neměl by někdo tip na nějaký městečko v okolí Říma (do cca 150 km) na strávení 14-ti denní dovolené ideálně dostupné vlakem, s hezkou pláží a možností zajímavých výletů do okolí. Díky!!

0

Na 14 denní dovolenou můžete zvolit více lokalit, klidně to protáhnout až k Neapoli a nezůstávat celou dobu na jednom místě.

0 Citovat

jedeme i s dětma (4 a 6 let) tak je pro nás zatím snažší zůstat na jednom, maximálně dvou místech..jen moc nevíme kam..lítáme nejradši z Norimberka, byli jsme už 2x v okolí Bari a vloni na Sicílii, tak letos vychází nejpřijatelnějc asi to okolí říma..není pro nás problém kamkoliv doject vlakem, akorát by to chtělo nějakou příjemnou "základnu nebo základny"

0 Citovat

Tak tak, jak říká Dave, 14 dní je na Itálii hodně, Neapol je blízko, kousek dál nádherné Amalfi, ale takové Gargano na druhé - jaderské straně bych si určitě nenechal ujít, opravdu krásná příroda, mnoho pláží, malebné zátoky, stačí se kouknout na netu. 

Tipů určitě bude více, ale za sebe bych 14 dní v Itálii strávil cestováním směrem na jih - třeba až na Sicílii. 

0 Citovat

pro mě osobně by to bylo takhle taky ideální, jen holt s těma malýma dětma je to trošku komplikoanější..jsou sice na cestování zvyklí, lítají s náma po celé evropě od jednoho roku, ale na tu letní dovolenou je snažší být ubytovanej na jednom, případně dvou místech...

0
4 reakce