Obdoba HT aplikace, aneb rezervuj dnes a ubytuj se dnes. HQ je pro oblast Asie - Thajsko, Indonésie, Malajsie atd. Android / iOS nebo search "hotelquickly" Co je průser, že kód platí pouze 3 měsíce! Proto si registraci načasujte  .

Hotelquickly - app pro hotely v Asii

Založil ve fóru Tipy na ubytování

15 reakcí

Obdoba HT aplikace, aneb rezervuj dnes a ubytuj se dnes. HQ je pro oblast Asie - Thajsko, Indonésie, Malajsie atd.

Android / iOS nebo search "hotelquickly"

Co je průser, že kód platí pouze 3 měsíce! Proto si registraci načasujte smiley

první promo kód - 15$ - DAVID12
druhý promo kód (pouze pro US hotely?!) - 26$ - USANDUS

0

Ten kod, ktery uvadis mohu po nainstalovani appky pouzit nebo musim zaplatit 15 USD a obdrzet vlastni? Uz jsi to nekdy vyzkousel? Uvazuju, ze pokud by slo zabookovat soucasne dva pokoje (po 2 lidech), tak ze bych to v zari/rijnu v Indonesii vyuzil smiley

0 Citovat

Upravil jsem popisek, ať je to lépe pochopeno.

Je to 15$ pro tebe na hotel v Asii, jen namátkou pokoj v Jakartě od 7$ smiley Určitě si naistaluj appku do všech přístrojů. Jen bacha na ten 3 měsíční expiration limit, já budu muset takhle instalovat znovu za dva měsíce.

0 Citovat

Takze chapu to dobre, ze nemusim zatim 15 USd platit a mohu pouzit kod DAVID12? Tak pokud to nemaji osetreno, aby mel kazdy uzivatel svuj kod, tak je to super smiley I kdyz pri te sleve se to pri poctu 4 osob (2 pokoje) bych tech 15 USD klidne dal smiley
Diky moc za dalsi dobre rady!

0 Citovat

DAVID12 je můj kód, za který dostaneš ty 15$ a já 15$ pokud někdo pravděpodobně 15$ zase zaplatí - tzn. že nedostanu nic smiley

Pak se dá takhle doporučovat mezi sebou a tím očůrat systém i s tím "placeným" bonusem pro doporučitele. Běžně se dělal fígl na novou registraci a tím x účtů po x 15$.

Edit: tvůj kód pak uvidíš pod záložkou Share

0 Citovat

Zajímalo by mě, jak to funguje s tím placením. Když si vyberu jednu noc a je tam cena 10 dolarů, tak to platí jenom pro jednu osobu a druhá osoba musí ve své aplikaci taky zaplatit ten stejný hotel se stejnou cenou? Nebo prostě zaplatím 10 dolarů a už je to rovnou pokoj pro 2 osoby?

díkec za odpověď

0 Citovat

Pokoj pro 2 smiley

0 Citovat

Platný kód na 15 dolarů : TNOVA4

0 Citovat

Jen potvrzuji funkčnost aplikace. Vyzkoušeno 3x na Filipínách, vždy bez problémů. Minimum pro rezervaci je 15$ a ceny uváděné v prvním kroku jsou již včetně použitého vašeho kreditu. V hotelu vždy stačilo říct jméno a kód rezervace uvádění v aplikaci. ( zobrazení vaší rezervace běží také offline ).
Pozor, načtené kredity mají platnost většinou maximálně 3 měsíce a u kodu SURVYAY mi byla bezduvodne zkracena expirace z 31.12.15 na 5 dní. Naopak při jedné rezervaci se nějak vymazala ta podmínka minimální ceny a platil jsem pouze 250 za noc. Drtiva většina rezervací je bez snídaně.
Pro styl cestování po asii je to velmi zajímavá aplikace, ikdyž obsahuje pouze "kvalitnější a prověřené" hotely.

0 Citovat

promo code 15 dolarů = LDUJI1 smiley

0 Citovat

Další fungující kódy:

TECHQUICKLY - $15
JLECH - $15

0 Citovat

odporucam tuto appku smiley zakladatelia tejto appky su cesi a slovaci, mal som moznost s nimi spolupracovat na vyvoji tohto systemu smiley

0 Citovat

Je to rozšířenější než třeba Booking apod.? Co byste doporučili pro Asii? Plánoval bych cestu do Pekingu s pár přejezdama (přeletama), ale ten hotel jsem vždy řešil přes Booking...ani mi tak nejde o kvalitu, jako spíš cenu, což už tak je v Číně super smiley

0 Citovat

Cena bude u vetsiny stejna, at je to booking nebo agoda nebo hotelquickly. Tohle jsem sledoval dost a nikdy se cena nelisila o par procent. Nekteri prodejci uvadeji cenu bez dani a mistnich poplatku, proto se zdaji na prvni pohled nizsi. Ale kdyz to doklikas do konce, tak to je +/- stejne. Proto je lepsi booking nebo agoda, kde muzes rezervovat nekolik dni dopredu. Hotelquickly je v tomto dost naprd. Tam rezervujes jen na aktualni noc. A vyber hotelu je dost maly a spise cenove drazsi hotely.


Sent from my iPhone using Tapatalk

0 Citovat

U hotelquickly dostanes 15 usd, at uz vezmes jakykoliv kod, muj EVESY daval 20 usd, nezkousel jsem posledni dobou, takze ted nevim. Vyhodou techto aplikaci je pouze ten referal program a kredit zdarma. Navic u hotelquickly musis zaplatit minimalne 15 dolaru u prvni rezervace, takze za 600kc hotel zaplatis jen 300. Ale u 300kc hotelu zaplatis vzdycky 300 kc. Pohodli agody nebo bookingu nikdy nedocili. Navic system odmen za rezervace u agody (asi to ma i booking) je vyhodnejsi. Za 100,000 kc utracenych u agody dostanes zpet tak 10,000 kc. Kdyz cestujes hodne, vyplati se ti drzet jeden system a ten vyzdimat. Tot moje zkusenosti za mnoho let.

Navic u hotelquickly nejde vyuzit vic uctu, protoze kontroluji cislo karty, jednou kartou zapltis jen u jednoho uctu. Kdyz to zkusis u jineho uctu, bloknou ti oba ucty.

Pokud cilis na levne hotely v asii za 200 nebo 300, ty sezenes jenom na miste, pres aplikace se na tu cenu nikdy nedostanes, uz logicky, jejich provize je tusim neco okolo 25 %, a ty hotely taky nejsou uplne hloupe.


Sent from my iPhone using Tapatalk

0 Citovat

10% sleva s kódem NATALIE. Platí do 16. 2. (dle newsletteru), nebo do 16. 5. (dle aplikace).

0
15 reakcí