Ahoj cestovatelé! Jsme na Srí Lance a postavili jsme si tady baráček. Vytvořili jsme tak České zázemí i pro ty, kteří neumí anglicky. Jsme moc rádi, že konečně můžeme lidem nabídnout Srí Lanku bez cestovky!  https://www.jsmenasrilance.cz/Píšeme BLOG přímo o Srí lance, kde najdete plno nápadů a praktické informace o Srí Lance. Kdyby měl kdokoliv otázky ohledně cesty na Srí Lanku, tak nám určitě napište.Pokud nad Srí Lankou přemýšlíte, tak neváhejte! Je to krásná země.Zdravíme ze Srí Lanky,Petr a Janča .

Srí Lanka bez cestovky

Založil(a) ve fóru Tipy na ubytování

5 reakcí

Ahoj cestovatelé! Jsme na Srí Lance a postavili jsme si tady baráček. Vytvořili jsme tak České zázemí i pro ty, kteří neumí anglicky. Jsme moc rádi, že konečně můžeme lidem nabídnout Srí Lanku bez cestovky!  

https://www.jsmenasrilance.cz/

Píšeme BLOG přímo o Srí lance, kde najdete plno nápadů a praktické informace o Srí Lance. Kdyby měl kdokoliv otázky ohledně cesty na Srí Lanku, tak nám určitě napište.

Pokud nad Srí Lankou přemýšlíte, tak neváhejte! Je to krásná země.


Zdravíme ze Srí Lanky,

Petr a Janča

0

Mam otazku.


Kolko tam stoja masaze s happy endom? 

0 Citovat

Uff, 60 m2, není to málo, Antone Pavloviči?

0 Citovat

Pěkné, ale myslím, že vám nefunguje link Kontakty, vrací mě to někam na hlavní stránku, takže jsem nevypátral, kde přesně se nacházíte.

0 Citovat

"Najdete nás 4,5 km od města Ahangama směrem do vnitrozemí, ve vesničce Nakanda". Nevím, v podobné oblasti a daleko blíž k moři jsme bydleli za třetinovou cenu. Je fakt, že pokoj byl vždy menší než 60 m2 a personál nemluvil česky, tak pokud to je pro někoho rozhodující faktor, tak proč ne...

0 Citovat

mirjur napsal(a):

Pěkné, ale myslím, že vám nefunguje link Kontakty, vrací mě to někam na hlavní stránku, takže jsem nevypátral, kde přesně se nacházíte.


Děkujeme :) Link je již funkční, dělali jsme malou úpravu. Tady je odkaz na lokaci https://goo.gl/maps/GusvSbSYTAReSwma8

0
5 reakcí