Nabízím s 50% slevou (497 Kč na 2 noci) přenechání nevratné rezervace na ubytování v pokoji pro dvě osoby v centru Budapešti na dny 21.-23.2.2020 v tomto ubytovacím zařízení. http://bit.ly/2Sf1bOt  .

BUDAPEŠŤ - ubytování LEVNĚ

Založil ve fóru Tipy na ubytování

1 reakce

Nabízím s 50% slevou (497 Kč na 2 noci) přenechání nevratné rezervace na ubytování v pokoji pro dvě osoby v centru Budapešti na dny 21.-23.2.2020 v tomto ubytovacím zařízení. http://bit.ly/2Sf1bOt

0

Zdravím, ohledně ubytování doporučuji stránku www.catchhotels.com. Na jejich stránkách jsem si vybrala Booking.com, ale dá se vybrat i ubytování přes Agoda.com. Hostelworld.com nebo Hotels.com. Na Bookingu se mi zobrazily ceny jako obvykle a rezervovala jsem vybrané ubytko. Rozdíl byl pak v tom, že Catch Hotels začal ihned po rezervaci monitorovat cenu a jakmile klesla cena, dali mi info, tak cca 14 dní až týden před odjezdem. Původní rezervaci jsem zrušila a rezervovala to stejné ubytko za mnohem lepší cenu. Služba je zdarma a také je dobré si stáhnout z jejich stránek doplněk a není nutné dělat rezervace přes Catch Hotels.

0
1 reakce