Už jste někdy byli na místním ostrově na Maledivách? Slyšel jsem, že existuje spousta levných místních ostrovů, abych zůstal s cenou 40-50 EUR za noc.  .

Levné ubytování - Maledivy

Založil(a) ve fóru Tipy na ubytování

14 reakcí

Už jste někdy byli na místním ostrově na Maledivách? Slyšel jsem, že existuje spousta levných místních ostrovů, abych zůstal s cenou 40-50 EUR za noc.

0

Last year we stayed on the local island of Omadhoo. It's only 1 hour. According to a scheduled speedboat from Male. The island is nice with a cold reef (we saw rays, turtles and many sharks), not so many places to eat outside, but in our guesthouse (we stayed at Omadhoo Inn) the food was delicious and not so spicy (in the Maldives all food is very spicy ). We once had a live performance from a local guy. It was great.

One night with breakfast and dinner was only EUR 60 per room. We did several trips, such as a visit to the sandpit and manta ray snorkeling. The mantas were amazing! Such big animals, I was even a little scary :)

We booked not through the booking, but through the travel agency https://www.islandii.com/, because they responded very quickly and provided all the information we needed. Prices are even lower. At first we tried to contact some guesthouses, but they responded very slowly.

0 Citovat

Ahoj, cestoval jsem loni v září 2 týdny mezi ostrovy Thoddoo, Rasdhoo, Mathiveri a Ukulhas, ubytko vždy přes Booking nebo Agodu. Cena mezi 1000 a 2000 Kč za pokoj se snídaní. Záleží na sezóně, během zimy prý jsou ceny o dost vyšší. Stravování v místních hospůdkách, ceny jako u nás, bez alkoholu. V září absolutně bez turistů, ale pršelo poměrně často.

0 Citovat

Taky mam zkusenost na Ukulhas. 100% prohibice, par malych obchudku, par restauraci. Ubytovani mimo sezonu velmi levne.


Nejprve doporucuji najit si, kam a jak casto jezdi speedboat / trajekt. 

0 Citovat

My ideme v zime cez Sviatky na Thoddoo. Cena 80$ polpenzia. Thoddoo beach view.

Rezervacia priamo cez nich. Booking bol drahsi.

Da sa na Thoddoo stravit 9 dni a nenudit sa? 

Samozrejme nejake snorchlovacie vylety si zaplatime.

0 Citovat

Zdravím, ohledně ubytování doporučuji stránku www.catchhotels.com. Na jejich stránkách jsem si vybrala Booking.com, ale dá se vybrat i ubytování přes Agoda.com. Hostelworld.com nebo Hotels.com. Na Bookingu se mi zobrazily ceny jako obvykle a rezervovala jsem vybrané ubytko. Rozdíl byl pak v tom, že Catch Hotels začal ihned po rezervaci monitorovat cenu a jakmile klesla cena, dali mi info, tak cca 14 dní až týden před odjezdem. Původní rezervaci jsem zrušila a rezervovala to stejné ubytko za mnohem lepší cenu. Služba je zdarma a také je dobré si stáhnout z jejich stránek doplněk a není nutné dělat rezervace přes Catch Hotels.

0 Citovat

Pozor na zlatý krížik na krku, nikomu tam nemusí vadiť, ale ak sa nájde nejaký ortodoxný miestny, začne vyšilovať len preto, že máte krížik na krku. Nepochopiteľné. Podľa miestneho sprievodcu tu môže byť brané ako problém, ak si sem priveziete Bibliu v kufri. Trochu zvláštne. Naša návšteva Maldív bola na ostrove Malé (2009)

0 Citovat

Otazka je  , od kdy  pujdou  ostrovy  s mistnima  .zatim  mam dojem  ,ze  jdou jen resorty  a celou  dobu  na jednom  miste  ,krome  presunu  z letiste 

A pak taky  cena letenky  

0 Citovat

Domace ostrovy by sa mali zacat otvarat najskor v 10/20 a najneskor v 12/20.

Ale ono sa to moze vselijak pomenit.

Dufam ze aj oni budu chciet mat nieco zo sezony.

Tiez to zvedavo sledujem, lebo na Thoddoo mam rezervaciu cez Vianoce.

Pokial domace ostrovy neotvoria nepojdeme nikam, lebo ceny rezortov nie som ochotny akceptovat.


0 Citovat

Za mně mohu doporučit službu Catch Hotels. Je zdarma a dají se ušetřit pěkné peníze za rezervace. Pro pravidelné cestovatele doporučují stáhnout doplněk, který sám hlídá ceny a nemusí se chodit na stránky Catch Hotels. Pak už stačí jít třeba přímo na Booking.

0 Citovat

Za mě ti můžu doporučit přestat spamovat každé vlákno které otevřeš.

0 Citovat

A reakce adminu na tenhle spam? Zadna....

0 Citovat

Admin! Kdo to je?

0 Citovat

jakob napsal(a):

Za mě ti můžu doporučit přestat spamovat každé vlákno které otevřeš.

Šárka si musí udělat čárku. Chudák holka si určitě ještě myslí, že touhle brigoškou vydělá na nový ajfoun...

0 Citovat

Ahojte, ja som bola na Maldivách už viackrát a z lokálnych ostrovov, ktoré som navštívila za mňa vyhralo jednoznačne Thoddoo. Ak máte hocijaké otázky ohľadom ostrova Thoddoo, ohľadom ubytovania, transferu, alebo aktuálnej situácie na ostrove, hocikedy mi napíšte. Rada pomôžem. Teraz v októbri idem znova. Stretnem sa tam s niekym? A samozrejme ceny sú tento rok také, že lepšie už zrejme nebudú. Takže odporúčam cestovať každému, kto sa nebojí. A ak chceš super ceny na ubytko a vybrané výlety gratis, tak mi napíš 😉

1
14 reakcí