Tip na ubytovanie dám na Slovensko. Ja osobne som tento zážitok neobstarávala, nepoznám jeho cenu, ale ponuka zľavových portálov dá nejakú predstavu. Kutica je maličké ubytovanie absolútne odľahlá lokalita a okolie zelenej prírody. Ťazko uveriteľné miesto. Na mapách sa síce dá ľahko nájsť pod názvom "Kutica" no pri záberoch z Google Maps ešte na danom mieste nič nevidieť. Postavili to len tento rok. Pridávam to ako inšpiráciu. V čase koronakrízy a obmedzení, ak môžete vycestovať, vycestujte. Nikto od vás nič nechce. Nikto nikde nečaká. Kľučik si odomykáte vy sami. Ste tam sami. Pozeráte sa z okna na prírodu. V izbe je absolútny komfort a luxus, teplá voda, umývanie, sprcha, vlastná kuchynka, všetko zariadenie, chladnička, stolové hry, mikrovlnka, pohodlná parádna posteľ, miesta na sedenie, absolútne všetko čo si želáte a prajete od takéhoto miesta. A hlavne nikto nikde naokolo. Je to zážitok. To čo chcete teraz, v čase úplnej izolovanosti, príklad ubytovania, aké by to chcelo na viac ako len jednom mieste. Títo redaktori podľa fotiek boli až po nás, ale časť z toho vystihli. https://zn.sk/zazitkova-turistik...nova-bana/ Odporúčam inak navštíviť: - Banskú Štiavnicu, - Historické centrum Novej Bane a starú nemocnicu, zrejme najstaršiu nemocnicu v Európe - Počúvadlo (zobrať plavky) - Turistické trasy všade naokolo Kutice.  .

Kutica, Nová Baňa

Založila ve fóru Tipy na ubytování

1 reakce

Tip na ubytovanie dám na Slovensko. Ja osobne som tento zážitok neobstarávala, nepoznám jeho cenu, ale ponuka zľavových portálov dá nejakú predstavu. Kutica je maličké ubytovanie absolútne odľahlá lokalita a okolie zelenej prírody. Ťazko uveriteľné miesto. Na mapách sa síce dá ľahko nájsť pod názvom "Kutica" no pri záberoch z Google Maps ešte na danom mieste nič nevidieť. Postavili to len tento rok.

Pridávam to ako inšpiráciu. V čase koronakrízy a obmedzení, ak môžete vycestovať, vycestujte. Nikto od vás nič nechce. Nikto nikde nečaká. Kľučik si odomykáte vy sami. Ste tam sami. Pozeráte sa z okna na prírodu. V izbe je absolútny komfort a luxus, teplá voda, umývanie, sprcha, vlastná kuchynka, všetko zariadenie, chladnička, stolové hry, mikrovlnka, pohodlná parádna posteľ, miesta na sedenie, absolútne všetko čo si želáte a prajete od takéhoto miesta. A hlavne nikto nikde naokolo. Je to zážitok.

To čo chcete teraz, v čase úplnej izolovanosti, príklad ubytovania, aké by to chcelo na viac ako len jednom mieste. Títo redaktori podľa fotiek boli až po nás, ale časť z toho vystihli. https://zn.sk/zazitkova-turistik...nova-bana/

Odporúčam inak navštíviť:

- Banskú Štiavnicu,

- Historické centrum Novej Bane a starú nemocnicu, zrejme najstaršiu nemocnicu v Európe

- Počúvadlo (zobrať plavky)

- Turistické trasy všade naokolo Kutice.

0

Vymažte, prosím, niekto túto nechutnú reklamu.

0
1 reakce