Ahojte, nemá niekto z tunajších náhodou skúsenosť s týmto portálom unsold.com na "nepredané" izby v hoteloch? Ja som, vedomý si rizika, kúpil 5 dní v Grand Canyon. Na môj termín (Veľká noc 2022) však nie je žiadna ponuka. Požiadal som teda o zrušenie a refundáciu. Normálne so mnou komunikujú, ale samozrejme sa snažia, aby som si z ich ponuky vybral niečo iné. Ja váham nad New Yorkom. Ide samozrejme o tie nízke ceny.  Recenzie na internete majú veľmi dobré. To je aj dôvod, prečo som do toho išiel. Ale zaujímala by ma skúsenosť z bližšej (CZ/SK) komunity.  .

unsold.com

Založil(a) ve fóru Tipy na ubytování

4 reakce

Ahojte,

nemá niekto z tunajších náhodou skúsenosť s týmto portálom unsold.com na "nepredané" izby v hoteloch? Ja som, vedomý si rizika, kúpil 5 dní v Grand Canyon. Na môj termín (Veľká noc 2022) však nie je žiadna ponuka. Požiadal som teda o zrušenie a refundáciu.

Normálne so mnou komunikujú, ale samozrejme sa snažia, aby som si z ich ponuky vybral niečo iné. Ja váham nad New Yorkom. Ide samozrejme o tie nízke ceny. 

Recenzie na internete majú veľmi dobré. To je aj dôvod, prečo som do toho išiel. Ale zaujímala by ma skúsenosť z bližšej (CZ/SK) komunity.

0

díky za tip

0 Citovat

https://loyaltylobby.com/2020/10...nsold-com/

Nieco o unsold.

0 Citovat

mrisoska napsal(a):

https://loyaltylobby.com/2020/10...nsold-com/

Nieco o unsold.

V tej recenzii sa píše, že ceny majú podobné, ako Agoda. Ale mňa práve zaujali ceny, ktoré sú vyditeľne nižšie, ako je bežné. Napríklad aktuálne majú 7 nocí v NYC za 279e, spolu s poplatkom teda cca 300e. To je necelých 43e za noc. Takto lacno sa noc v hoteli v NYC, ani v blízkom okolí nedá kúpiť ani vo vyslovene off-peak časoch.

Ja som čítal recenzie na tripadvisore aj inde. A tie boli pozitívne. Samozrejme ťažko posúdiť, či to nie sú fake recenzie, ktoré tam pretlačili oni sami. 

0 Citovat

OK, takže moja anabáza s portálom unsold.com skončila.

Prečítal som si ďalších kopec recenzí, resp. vyjadrení k tejto stránke (napr. aj na reddite) a rozhodol som sa, že požiadam o zrušenie môjho voucheru, keďže v mojom termíne nemajú voľné izby (Grand Canyon).

Prostriedky mi vrátili obratom a bez ďalších otázok. Takže vlastne neviem, ako seriózna je to služba/poskytovateľ.

0
4 reakce