Ahoj, chci se jen zeptat zkušenějších, než něco zaplatím : na mobilu mi Booking nabízí  ubytování za nějakou cenu,ale při potvrzení platby mi banka ukazuje vyšší cenu. Je to normální, dostanu tu slevu (kterou prý platí Booking) zpátky?  Asi ano,ale radši se ptám .Mám úroveň Genius 2 a žádné kredity k použití.  .

Booking - otázka na vyšší platbu při rezervaci

Založil(a) ve fóru Tipy na ubytování

2 reakce

Ahoj, chci se jen zeptat zkušenějších, než něco zaplatím : na mobilu mi Booking nabízí  ubytování za nějakou cenu,ale při potvrzení platby mi banka ukazuje vyšší cenu. Je to normální, dostanu tu slevu (kterou prý platí Booking) zpátky? 

Asi ano,ale radši se ptám .Mám úroveň Genius 2 a žádné kredity k použití.

0

Nedostanete. Už se to tady řešilo. Při objednání přes appku se ukazuje nějaká lepší cena jen pro mobilní zařízení, ale když chcete zaplatit, tak je ta cena jiná, vyšší. Nestává se to často, většinou Vám to potvrdí tu dobrou cenu, ale někdy tam mají chybu a platba je prostě vyšší.

Pokud chcete tohle ubytování a stojí Vám to za trochu vyřizování tak si udělejte snímky obrazovky s nabídkou nízké ceny a pak i té změněné vyšší a obraťte se na zákaznický servis bookingu (volejte, pište). Někdo tady už dřív psal, že to nějak uhádal, nevím, jestli mu změnili cenu, nebo mu pak peníze vraceli, ale nějak to vyřídil. Já obvykle na tyhle tanečky nemám čas ani náladu, tak si najdu jiné ubytování, naštěstí se mi tahle chyba v systému stala jen dvakrát.

2 Citovat

Taky se mi to stalo, zkoušela jsem to opakovaně delší dobu, chyba se opakovala, nakonec jsem vybrala jiný hotel

0
2 reakce