Hledám ubytování co nejblíž pláže (moře). Představa je taková, že dcerku (8 měsíců) dám spát do ubytování a pokud se probudí, tak jsem u ní v rámci vteřin. Toto je víceméně hlavní požadavek. Pokud bych si mohl vymýšlet víc, tak by to mělo být do 10h cesty autem (ideálně tedy HR/IT) a pobyt by měl obsahovat aspoň snídani. Nicméně bez tohoto se obejdu a delší trasa jde rozložit do 2-3 dnů. Hlavní je tedy opravdu pouze ubytování na pláži. Na bookingu přes filtr "private beach" nenacházím nic, co by se blížilo představě. Nevíte někdo o takovým? :)  .

Ubytování přímo u pláže (moře) co nejblíže ČR, cesta autem

Založil ve fóru Tipy na ubytování

13 reakcí

Hledám ubytování co nejblíž pláže (moře). Představa je taková, že dcerku (8 měsíců) dám spát do ubytování a pokud se probudí, tak jsem u ní v rámci vteřin. Toto je víceméně hlavní požadavek. Pokud bych si mohl vymýšlet víc, tak by to mělo být do 10h cesty autem (ideálně tedy HR/IT) a pobyt by měl obsahovat aspoň snídani. Nicméně bez tohoto se obejdu a delší trasa jde rozložit do 2-3 dnů. Hlavní je tedy opravdu pouze ubytování na pláži.

Na bookingu přes filtr "private beach" nenacházím nic, co by se blížilo představě. Nevíte někdo o takovým? :)

0

Obvykle je to otázkou ceny a termínu. V Chorvatsko jsou objekty přímo na pláži nebo i se soukromou pláží, ale v letních termínech je třeba včasná rezervace a také je to třeba zaplatit.

1 Citovat

Cenově počítám, že to nebude nejlevnější. Máš prosím konkrétní tip?

0 Citovat

Premyslim ,kde jsem v Chorvatsku bydleli primo u more,neco asi bylo,ale uz nebylo Chorvatsko delsi dobu mozna se mrkni na nejake Robinsonady ty maji casto ubytovani primo u plaze navic i soukrome 

Jinak me napada Sardinie Isola Rossa tam jsme meli apartman primo u plaze  Jeste blize kdy se vyslo brankou ze zahrady na vlastne soukromou plaz bylo Pefki na Rhodosu ale to uz je letecky ,I veStegne na Rhodosu bylo ubytovani v tesne blizkosti plaze Na Kosu to same I na Samosu nebo na Korfu Ono tech mist se da najit pomerne dost

Ovsem soukromy nazor 8 mesicni dite bych bez dozoru nenechal ani tu minutu 

4 Citovat

mikir napsal(a):

Ovsem soukromy nazor 8 mesicni dite bych bez dozoru nenechal ani tu minutu 

Přesně tak, byly tu i krádeže dětí, že... A nějak nechápu, proč by muselo spát v ubytování a ne venku na vzduchu u pláže.

1 Citovat

Tak to si asi každej představujeme něco jinýho, protože v mojí představě by krádež nebyla reálná. Každopádně toto není předmětem diskuze stejně jako dodatek o spánku. Držme se prosím tématu. 

3 Citovat

Ježiš, tohle je stránka o cestování, ne o výchově dětí... 
Jinak mě napadá v Chorvatsku ten resort kde má chatu Erik Meldik, kdyžtak si ho najděte na instagramu. Některý lidi tam ty svoje pronajímaj a je to hned u pláže. Ale bohužel nevim jméno, zkuste pohledat

1 Citovat

Díky Zuzano :) mrknu na to. Dalším tipům se nebráním.

0 Citovat

Zuzana myslela asi tohle https://buqez.eu/ - pred casem jsem na to zrovna koukala

1 Citovat

Zuzana _1 napsal(a):

Ježiš, tohle je stránka o cestování, ne o výchově dětí... 
Jinak mě napadá v Chorvatsku ten resort kde má chatu Erik Meldik, kdyžtak si ho najděte na instagramu. Některý lidi tam ty svoje pronajímaj a je to hned u pláže. Ale bohužel nevim jméno, zkuste pohledat

Myslím, že je to oblast Pakoštane 😊

1 Citovat

Mohu doporučit hotel Tamaris v Bašce přímo na pláži.

https://www.baska-tamaris.com/

1 Citovat

Nevím, jestli je to podle představy, ale my takhle byli s mrňaty na Pagu v tomto ubytování:

https://www.novalja.cz/chorvatsk...y-nisveta/

Do apartmánu jsem z kraje pláže od prvního zvuku v chůvičce doběhla určitě do minuty. Jsou to obyčejné menší apartmánky, bez snídaně, ale zase za dobrou cenu i v sezoně. Pláž je taky taková obyčejná, ale pro děti příjemná, v zátoce a bez vln.

1 Citovat

Niečo podobné boli aj apartmány Anna (Santa Maria, Kalábria), kde z predzáhradky apartmánu na pláž bolo cca 5 metrov... Ale to asi nespĺňa požiadavku na vzdialenosť od ČR.

http://www.kalabrienonline.com/c...n.php?id=6

2 Citovat

Všem moc díky za tipy :) Tamaris se mi strašně líbí a je blízko představě. Bohužel termíny plný snad i na září :D Apartmány Anna jsou vyloženě moje představa (až na tu dálku), tak jsem tam napsal a uvidíme :) Nisveta má zas bomba cenu a volno srpen/září, takže na druhý kolo bude patřit k favoritům.

0
13 reakcí