AHoj spolucestovatelé na internetu je toho spousta, ale rada vždy potěší  .

ubytování Honolulu

Založil(a) ve fóru Tipy na ubytování

7 reakcí

AHoj spolucestovatelé smiley
hledám nějaké příjemné ubytování co se týká poměru výkonu/cena na Honolulu, nejlépe v oblasti Waikiki....

jste mi prosím schopný někdo něco doporučit? jedná se o 2x dbl, či 2 bedroom condo apod...smiley na internetu je toho spousta, ale rada vždy potěší smiley)))

Díky
Robert

0

my zamlouvali tento:

http://www.waikikiprince.com/

85USD/noc se vším všudy

0 Citovat

My jsme využili Koko resort - pronájem bytu. Výborná komunikace (oficiální agentura, nekomunikuje se s majitelem), v šesti lidech nás vyšel poronájem ve 32.patře s výhledem na Diamond head 120 USD včetně daní a parkování!!
Za nejlevnější hostel v dané lokalitě chtěli podobné peníze:)

https://www.kokoresorts.com/

měli jsme zálusk na tento, ten byl bohužel na náš termín plný (proti jiným vypadá vybavení starší, ale ten výhled z každé ložnice a pokoje je k nezaplacení.
https://www.kokoresorts.com/waikiki-sun ... -3806.html


Pokud budeme ještě někdy v Honolulu, tak určitě nebudeme hledat nic jiného.

0 Citovat

Hlavně ta skutečná Havaj je všude jinde jen ne v Honolulu a na Oahu a je škoda letět přes půl zeměkoule a pak se placatit ve městě, které kdosi trochu škodolibě nazval Detroit s pláží.

0 Citovat

myslím, že i na Oahu jsou místa, která stojí za prozkoumání. Z naší dovolené jsme tu strávili týden, z toho polovinu v Laie a polovinu v Honolulu, dále jsme byli na Big Islandu, Kaui a Maui. A doteď nevím, proč je Oahu tak zatracované. Když vynechám Pearl Harbor, Diamond head a Waikele outlet, tak je tu tolik super míst: např. Koko kráter, spousta vyhlídek a treků i pro "nehorolezce", Polynézské kulturní centrum také překvapilo, na severu úžasné surfařské pláže, návštěva nejzápadnějšího bodu Oahu a to je jen málo z toho, co jsme absolvovali. Od Pearl Harboru po Hanuama Bay jsme potkávali sice hodně turistů, ale rozhodně nemůžu říct, že bylo přelidněno. Na opačné straně ostrova byla neuvěřitelná pohoda, lidi téměř žádní. Mám takový pocit, že Oahu totiž odsuzují ti, kteří nebyli právě dál než v Pearl harobu nebo Hanuama bay:)

0 Citovat

všem díky za odpověd smiley))
To Petr --> na Oahu budeme cca 5 nocí, předtím mám samozřejmě i jiný ostrov (Maui, možná i Molokai), za 3 týdny tam budu stíhat cca 2-3 ostrovy smiley

Jak jsem psal, kdo tam byl a poskytne info, tak je to pro Tebe vždycky rychlejší a pohotovější, než se pročítat stovkama různých fór smiley

To srneceek -- díky za info, zkušennosti a tipy smiley))

R.

0 Citovat

My jsme měli v HNL apartmán přes airbnb (https://www.airbnb.cz/users/show/14825612), 10 minut chůze od pláže a pro zájemce půjčení surfu nebo lekce surfu na Waikiki v ceně (pronajímatel je instruktor a lifeguard). Lokalita byla super, autobusy směr letiště, Pearl Harbor, Ala Moana či Diamond head stavěly kousek od domu.

0 Citovat

V Honolulu jsme strávili jen dvě noci - bydleli jsme v hotelu Waikiki Gateway Hotel: https://www.booking.com/hotel/us/waikik ... 114;dcid=2
Místo super, všechno ok, ale na delší pobyt bych volila ale spíše apartmán přes Airnb.

0
7 reakcí