Zdravím, je možné, že to zde bylo dřív diskutováno, ale nemáte prosím nějaký ověřený tip kde najít nějaké dobré ubytování (klidně LM) v resortech s all inclusive? Jde mi o to, že když je třeba někam levnější letenka (různé Řecko, Španělsko atp) a člověk chce vyrazit na odpočinkovou týdenní dovču, tak kde najít ubytování? Díky moc. Mějte se. Tomáš .

Akční nabídky ubytování v resortech s ALL INCLUSIVE

Založil ve fóru Tipy na ubytování

5 reakcí

Zdravím,

je možné, že to zde bylo dřív diskutováno, ale nemáte prosím nějaký ověřený tip kde najít nějaké dobré ubytování (klidně LM) v resortech s all inclusive? Jde mi o to, že když je třeba někam levnější letenka (různé Řecko, Španělsko atp) a člověk chce vyrazit na odpočinkovou týdenní dovču, tak kde najít ubytování?

Díky moc.

Mějte se.
Tomáš

0

Jakýkoliv německý, holandský, britský cestovní portál. Pokud z nějakého důvodu preferuješ češtinu a mezičlánek zkus třeba nacesty.cz.

0 Citovat

Cali, děkuji za tip. Nepreferuji, němčinu i aj zvládnu v pohodě. Díval jsem se ale a na tom nacesty.cz jsou vesměs stejné ceny jak na těch lm zahraničních. Vidíš, ale napadnout mě nenapadlo, že vlastně i jednotlivé portály nabízí pouze ubytko a né celý zájezd smiley

0 Citovat

.. jinak něco konkrétního kam bych měl mrknout a co je osvědčené? smiley díky moc.

0 Citovat

hotels4u.com smiley

0 Citovat

Teď jsem měla 4 hotely s AI přes hotels.com a booking.

0
5 reakcí