Ahojte, hledam levny zpusob ubytovani 13-14 rijna. Budete mit auto a hledam kde prespat. Parkoviste nebo nekde... Pripadne mame stan. Nekde o luxus ale o levne prespani. Airbnb jsme v soukromi nesehnali pod 75$ a camp pod 55$. Nemate nekdo nejaky tip? Primetime ve 3pm a dalsi den chceme Alcatraz tak nekde prespali. Diky za rady .

San Francisco - levne ubytovani-stan-parkoviste poradite?

Založil(a) ve fóru Tipy na ubytování

7 reakcí

Ahojte, hledam levny zpusob ubytovani 13-14 rijna. Budete mit auto a hledam kde prespat. Parkoviste nebo nekde... Pripadne mame stan. Nekde o luxus ale o levne prespani. Airbnb jsme v soukromi nesehnali pod 75$ a camp pod 55$. Nemate nekdo nejaky tip? Primetime ve 3pm a dalsi den chceme Alcatraz tak nekde prespali.

Diky za rady

0

My spali v Motel6 v Hayward, do SF kousek a bydleni slusne.

0 Citovat

Nemůžu ti psát SZ, pokud chceš ten Annual Pass napiš mi na charman1@email.cz. Co se týče přespání asi nerozumím tvému dotazu. To chceš poradit něco za 20 dolarů ? Obávám se, že ve Frisku nemáš šanci. My byli v červnu, kdy jsou ceny daleko vyšší přímo ve Frisku, tak jsme to vyřešili spaním v motelu blízko Friska. Bylo to cca 30 mil což se, ale vzhledem k ceně benzínu v USA vyplatí někde kousek popojet. Asi tak.

0 Citovat

Ahojte, no ted si ctu jak sem to napsal a stydim se ;o) to byt dobra cestin.. To je tak kdyz neco pisu na mobilu a neprectu si to.

K tomu abych napsal co hledam je todle. Priletime 13 cteho rijna a na Alcatraz jdeme 14teho tak chci nekde prespat. Ubytko sem hledal ale nechce se mi platit 75$ a vice. A kemp jsem nasel http://www.sanfranciscorvpark.com/ a taky mi odepsali ze za misto na parkovisti na prespani v aute je za 56 $. Tak premyslim jak to vyresit. Jestli najet na dalnici a prespat na rest area centru nebo nekde pobliz jinde kemp. Klidne dojet 30-40 km neni problem pokud to nebude pres placeny most ;o) My jsme zvykli spat v aute takze to mi nedela problem, ale zatim jsem cestoval jen dole po USA tak nevim jake je to tady nahore. Jakmile odjedeme z Friska pryc tak je to v pohode ale kvuli dalsimu dnu ve meste sme chteli nekde prespat... a to i klidne zadarmo nekde na parkovisti... Proto sem polozil tento dotaz. Treba taky nekdo cestuje a spi v aute u kamionu nebo na rest areach.

Dik

0 Citovat

Asi ti nezbyde nic jiného, než přespat někde u obchoďáku v autě, kdy tě možná v noci vzbudí policajti/security s tím, že se tam nesmí spát. Znám dost lidí, co takhle v Kalifornii přespávali a většinou je nechali být. Nebo si popojet někam přes záliv, kde už se dá najít i levnější airbnb kolem $30.

0 Citovat

Cauky majkles. pres zaliv bych aj zajel ale jake misto mas prosimte na mysli okolo tech 30$. dik za radu.
Ten obchodnak mi neni moc blizky, radeji ty rest area ;o) s night security tam mam dobrou zkusenost.

0 Citovat

Třeba https://www.airbnb.com/rooms/6885137?ch ... s=2&s=IsX3 nebo https://www.airbnb.com/rooms/7456205?ch ... s=2&s=rVA0. Asi to nebude žádný luxus, ale za ty prachy... smiley

0 Citovat

@majkles -> tak prubneme tooodle https://www.airbnb.cz/rooms/6885137?che ... s=2&s=IsX3

dik smiley lepsi nez auto a rest area smiley

0
7 reakcí