Ahoj. Letime 10.12 do Thajska a planujeme cca 2 noci v Raylei. Mate nekdo zkusenosti zda je ok v sezone shanet ubytovani az na miste? Normalne v Asii shanime az na miste ale nikdy jsme necestovali takhle v sezone. .

Thajsko ubytovani Raylei

Založil(a) ve fóru Tipy na ubytování

2 reakce

Ahoj. Letime 10.12 do Thajska a planujeme cca 2 noci v Raylei. Mate nekdo zkusenosti zda je ok v sezone shanet ubytovani az na miste? Normalne v Asii shanime az na miste ale nikdy jsme necestovali takhle v sezone.

0

Případně se dá bydlet i v Ao Nangu a na RayLei dojíždět, je to lodí cca 15-20 min.

0 Citovat

Ahoj, určitě se to dá, ale dle mého názoru je to na Railay zbytečné. V současné době tam sice je už milion resortů a ubytovacích zařízení a další se staví, ale jsou tam už tak otrkaní, že o moc levněji ti to na místě nedají a někdy se stane, že ti to dají ještě dražší než je nějaká nabídka na portálu (booking,...). Navíc tím budeš ztrácet zbytečně čas. Taky můžeš využít ubytování na vedlejší Ton Sai, kam vedou z Railay 2 cesty (pár minut), ale pokud sháníš luxus, tak tam ho neseženeš - je to převážně low cost, kde některé ubytování jedou ještě na generátor a elektřina je jen v určité hodiny

0
2 reakce