Ahojte cestovatelia. Chystame sa za chvilu do indickeho Goa a zhanam informacie. Normalne riesim ubytko vzdy az na mieste, no toto bude prvy kontakt s indickou "intenzivnostou" tak chcem trochu fixnut a mat nieco dopredu. Viete niekto zo skusenosti poradit pekne miesto, kde sa da trochu vychillovat? O party nejde, skor nech tam nieje uplne hlava na hlave. Diky za zamyslenie a pekny vikend  .

India - oblast GOA - ubytko

Založil ve fóru Tipy na ubytování

5 reakcí

Ahojte cestovatelia. Chystame sa za chvilu do indickeho Goa a zhanam informacie. Normalne riesim ubytko vzdy az na mieste, no toto bude prvy kontakt s indickou "intenzivnostou" tak chcem trochu fixnut a mat nieco dopredu. Viete niekto zo skusenosti poradit pekne miesto, kde sa da trochu vychillovat?
O party nejde, skor nech tam nieje uplne hlava na hlave. Diky za zamyslenie a pekny vikend smiley

0

Ahoj,
minulou zimu jsme byli v Indii a kromě první noci po příletu jsme zajišťovali veškeré ubytování na místě, Goa nebylo výjimkou smiley My jsme navštívili Palolem beach a můžu jedině doporučit, pěkná pláž (když pomineme to, že místy ji obývají krávy, což ale není v Indii nijak zvláštní smiley ), čisté moře, okolo pláže byly klasicky nějaké obchody, hospůdky, restaurace a bary, kde večer často hrála živá hudba a myslím, že na kraji byl i nějaký klub, ale nic co by řvalo na celé okolí smiley Jinak k tomu ubytování- možností je docela dost, záleží jaký máš budget a standardy smiley My jsme bydleli v menším hotýlku asi 3min chůze od pláže, žádný luxus, ale na přespání v pohodě, vlastní koupelna (dokonce většinou tekla i teplá voda, protože byla vyhřátá od sluníčka, s tím je jinak většinou problém), výhled na moře a cena cca 500/pokoj/noc. K ubytování patřila i restaurace, kde podávali snídaně, obědy i večeře a kromě indických jídel měli i některá evropská smiley Celkově bych řekla, že Goa je více uzpůsobeno evropským turistům, není to ta pravá Indie, pokud chceš ochutnat opravdové indické (čti extrémně pálivé) jídlo a poznat kulturu, doporučuju jet více na sever smiley Trochu jsem se rozepsala, tak snad ti informace k něčemu budou, užij si dovolenou! smiley

0 Citovat

Ja muzu doporucit tohle:

http://www.kenilworthhotels.com/goa/

Na plazi pohodovej barek s pivkama a mistnima specialitama, kterej vlastnili 2 hipici z Kasmiru smiley Hodne vyklidneny misto idealni na relax, primo na Utorda beach.. Trochu mi pili mistni Indove krev s pozdravem "Privjet" a napisama v azbuce, nicmene v hotelu bylo Rusu tak 10%, zbytek mezinarodni smes..

0 Citovat

Zdravím, byl už někdo na tradičních indických festivalech? Já se chystám na Goa na jejich slavnosti Ganeše (myslím tyto http://www.exotickapriroda.cz/bl...iho-ganese), můžete prosím doporučit, co se během těch festivalů smí a nesmí? Vím, že se během nějakého se vůbec nesmí maso.

0 Citovat

aa Arcadia tu uz dlho nebola

0 Citovat

Nakoniec nebol problém s ubytkom na mieste a po pol roku v Indií sa za túto otázku dokonca trochu hanbím. Viac info o našom tripe tu - http://marushka.sk/tag/india/

0
5 reakcí