Před odletem do NY máme ještě jednu noc v Kodani. Celkem mě překvapilo, že hotely jsou poměrně drahé. Hledám něco s 24 hodinovou recepcí nebo alespoň možností check-inu v cca 1 ráno, možnosti uschovat zavazadla celý další den a ještě k tomu s dobrou dostupností do centra/na letiště. Co mě zatím zaujalo nejvíc je cabinn metro hotel: https://www.cabinn.com/en/hotel/cabinn-metro-hotel Mají jich po městě více. Cena cca 2800 Kč/noc. Rád bych ještě něco levnějšího. Nějaké tipy? .

Kodaň - dostupnost centra a letiště

Založil(a) ve fóru Tipy na ubytování

10 reakcí

Před odletem do NY máme ještě jednu noc v Kodani. Celkem mě překvapilo, že hotely jsou poměrně drahé.

Hledám něco s 24 hodinovou recepcí nebo alespoň možností check-inu v cca 1 ráno, možnosti uschovat zavazadla celý další den a ještě k tomu s dobrou dostupností do centra/na letiště.

Co mě zatím zaujalo nejvíc je cabinn metro hotel: https://www.cabinn.com/en/hotel/cabinn-metro-hotel

Mají jich po městě více. Cena cca 2800 Kč/noc. Rád bych ještě něco levnějšího.

Nějaké tipy?

0

To je ještě krása, to my ve Stockholmu to máme daleko dražší smiley smiley

edit: https://www.wakeupcopenhagen.de/#/search

0 Citovat

Ahoj,

my v únoru spali na letišti, protože jsme měli odlet hned ráno (spaní naprosto v pohodě na sedačce, bezpečnost a klid).

Co jsem se díval na ubytování, tak jediný co se dalo je vzít přes Airbnb pokoj nekde v okolí letiště.

Jinak doprava letiště - centrum metrem 10min. Jen to stoji jako Student Agency Brno - Praha smiley

0 Citovat

Na letišti budeme nocovat taky jednu noc před odletem, ale letíme do Kodaně o den dřív, ať si město taky trošku prohlídnem, když už tam budeme. Proto chci jednu noc v hotelu se normálně vyspat.

No vypadá to, že to co jsem našel nebude v porovnání s ostatníma nabídkama zas tak špatné smiley AirBnb tady nechci řešit na tu jednu noc, protože jednak tam dorazíme pozdě v noci, což se každému nechce čekat a další den potřebujeme někde nechat kufry, takže by s tím bylo víc problémů než užitku.

0 Citovat

Kodaň je drahé město a 2800 za noc je naprosto v pohodě, nic moc levnějšího ve městě nenajdeš. Zkus se ještě podívat v Malmo, je to přes most, letiště je na kraji města směrem na Malmo a jezdí tam každou chvíli vlaky přímo na letiště a ubytování tam je trochu levnější než v Kodani.

0 Citovat

My v Kodani spali v hostelu s 24h checkinem a uschovnou zavazadel, na noc ro vychazelo 600kc, bkizko zastavky metra ( ze ktere dalsi zastavkou jsi v pristavu Nyhaven). Moznost i zapujceni kol. cesta z letiste trvala cca 20min. cena 24h jizdenky cca 70 DNK. Lze zakoupit primo v letistni hale ve stanku s informacemi, kde Vam daji i mapu.

0 Citovat

Tak já předpokládám vzhledem k uvedené ceně a odkazu na hotel, že toncek asi nehledá ubytko v hostelu, to by si byl určitě schopen něco najít pod 100 E sám.
Na a kdyžtak jsi teda aspoň mohla napsat název toho hostelu, když ho doporučuješ smiley

0 Citovat

Je to tak, hostel spíše ne. Když už jsem se někdy v minulosti na nějaký díval a vybral normální dvojlůžkový pokoj, tak jsem byl prakticky na stejné ceně jako za hotel. Nějaké společné pokoje pro 10 lidí to není pro mne. smiley

Nicméně to neznamená, že někomu jinému se to nemůže hodit, takže klidně uveď link nebo název. smiley

0 Citovat

Já jsem bydlel v Copenhagen Go hotel u Tarnby (pár minut vlakem od letiště), i když ta cena asi moc nižší nebude, ale na recepci pořád někdo byl.

0 Citovat

Já mohu doporučit Danhostel, který je přímo v centru. My tam sice bydleli v 6 lidech, ale mají i dvojlůžkové pokoje. Recepce 24hodin denně. Protože jsme měli check out klasicky ráno a zpět do Prahy cestu až v 10 večer, tak jsme řešili co se zavazadly a mají tam nějakou místnost kde jsme je mohli po domluvě na recepci nechat úplně v pohodě. Cenově by to mělo vycházet lépe než zmíněných 2800, ale mrkněte na web.
http://danhostelcopenhagencity.dk/

0 Citovat

Tak jsem nakonec vzal ten cabinn, ale jiný -> https://www.cabinn.com/en/hotel/cabinn-city-hotel

A to hlavně kvůli poloze prakticky přímo v centru. Čili stačí dojet z letiště na hotel a druhý den večer z hotelu opět na letiště a celý den se pohybovat po centru po svých - úspora času i peněz smiley Cena je tady stejná cca 2800 Kč/noc

0
10 reakcí