Ahoj všem, v srpnu se chystáme na Bali na zhruba 10 dnů. Tentorkát bychom rádi zvolili volnější tempo a spíš než každý den na jiném místě chceme najít ideální základnu, odkud vyrazíme na pár výletů. Rád bych zdejší a zkušenější cestovatele požádal o tipy. Co jsem zatím vypozoroval, ideálně se jeví Sanur? Požadavky jsou hezká pláž s možností koupání a přiměřená vzdálenost na letiště. Nechceme se pouze válet, ale počítáme s tím, že více jak polovinu strávíme v místě ubytování. Moc díky za Vaše názory a rady, jste fajn komunita.  .

Ideální lokalita na Bali

Založil(a) ve fóru Tipy na ubytování

3 reakce

Ahoj všem,

v srpnu se chystáme na Bali na zhruba 10 dnů. Tentorkát bychom rádi zvolili volnější tempo a spíš než každý den na jiném místě
chceme najít ideální základnu, odkud vyrazíme na pár výletů. Rád bych zdejší a zkušenější cestovatele požádal o tipy.
Co jsem zatím vypozoroval, ideálně se jeví Sanur? Požadavky jsou hezká pláž s možností koupání a přiměřená vzdálenost na letiště.
Nechceme se pouze válet, ale počítáme s tím, že více jak polovinu strávíme v místě ubytování.

Moc díky za Vaše názory a rady, jste fajn komunita. smiley

0

Ahoj,

Sanur je velké rušné město, které bylo naše poslední zastavení po cestě kolem celého Bali a vůbec se nám nelíbilo. Výlety se dají podniknout z každé trochu větší vesnice. Kdyby jste přeci jenom v Sanuru chtěli být, dejte si pozor na směnárny s napadne výhodným kursem, jsou to všechno podvodníci. Peníze si vždy sami znovu prepocitejte a už je nedejte z ruky. Jinak ve zbytku Bali vše ok, to až špatné zkušenosti v Sanuru.

0 Citovat

Moc díky za reakci, nečekal jsem, že je Sanur takový průs*r. Může tedy někdo doporučit ideální lokalitu s pěknou pláží a kde bude ideální koupačka? Díval jsem se na oblast Balangan, která by splňovala moje požadavky na místo, kde vyzkoušet surf-school a zároveň plácek na opalování a koupání - nebo se pletu?

0 Citovat

Za mna sa Sanur rovnako nie. Bola to nasa prva zakladna na Bali (boli sme od 1.5. do 9.5.) a povodne som myslel ze tam dame 2 noci a trosku si oddýchneme po 5 dnoch v KL a Singapure, ale nakoniec sme tam dali jednu noc a druhy den sme hned rano sli vyssie na sever.

Plaz v Sanure je sice dlha, ale pekna nam neprisla. Mozno to je aj obdobim, ale bola dost spinava aj na pomery na Bali. Voda je tam relativne plytka, ale zase tam nie su vlny, takze toto je ok. My sme byvali na tej hlavnej ulici Danau Tamblingan, ktora je plna hotelov, restauracii, obchodov a zmenarni (bacha na ne ako spomina kolega nadomnou, niektori to maju fakt vymakane a ani nevies ako a odides s 1 800 000 rupiami miesto 3 000 000 smiley). Cez den je tam celkom ruch ( a to nebola ani sezona) a neprejdes ani 5metrov aby ta niekto neoslovil s nejakou ponukou. Takze ak vas toto vyslovene otravuje, dalsi dovod nevybrat si prave Sanur. Nam sa najviac pacili 3 miesta na Bali (Amed, dedinka pri Lake Batur a okolie Bingin beach pri uluwatu), ale ani jedno nie je asi uplne vhodne na to co hladate. Celkom pekne plaze su vraj v Nusa Dua co som sa tak pytal ostatných turistov po ceste, ale to su zase vacsinou rezorty atd, takze ak vam toto vyhovuje, mozete pozriet nieco tam

0
3 reakce