Zdravím všechny, v nedávné akci jsem koupila letenky Paříž-Maui a plánuju je dát manželovi k Vánocům. Každopádně teď začínám koukat po ubytování a ceny jsou dost děsivé a v podstatě všude stejné: booking.com, hostels.com, tripadvisor..všude se prakticky nejde dostat pod 40tis, což je na nás moc. Jedeme v březnu od 9-20.3 a nějaké peníze spolkne jak pronájem auta (taky uvídám tipy na levné autopůjčovny) tak jídlo. Tudíž dotaz zní jestli nevíte o něčem levnějším? Vím, že existuje i airbnb, ale tak narychlo jsem koukala a všude samý příjezd do 17hod apod..My přiletíme až ve 21hod. Také jsem slyšela že lze kempovat,ale víc podrobností nevím, tak jestli se taky podělíte o zkušenosti, budu ráda. Ideálně bych se chtěla dostat na cca 1000 Kč/noc (pro hostely, apartmán atd..) nebo kolem 22tisíc max pro oba. Díky moc! .

Dostupné ubytování Maui

Založila ve fóru Tipy na ubytování

Oliver to napsal, jako že věděl o porušování pravidel, ale u county kempů na Kauai (kromě kempu Lydgate) asi už odstranili povinnost předchozí rezervace (na webu to zmiňují jen u Lydgate), takže pravidla v tomto případě neporušil:
http://www.kauai.gov/Camping
Rezervace poštou by byla složitá (ani nevím, jak zaplatit s cashiers check nebo money order v USD, to je spíš pro Američany) a v Lihue mají místa na rezervace a platbu kempů otevřeno jen ve všední dny do 16 h., takže platba v kempu je příjemné zjednodušení havajské kempovací byrokracie. V jiných kempech (kromě pár nestátních - asi jen 1 na Oahu a 1 na Maui) ale platit na místě nelze.

0 Citovat

Ještě jeden dotaz - kde tedy (předem?) seženu povolení do nějakého kempu na Maui?
Nebo víte o nějakém kde se dá koupit povolení přímo na místě?

0 Citovat

https://camping.ehawaii.gov/camping/all ... 6A733.lana
http://www.prideofmaui.com/blog/maui/co ... spots.html

chce to číst, číst a číst.
reporty, tripadvisor, diskuze, průvodce...možností je nekonečně.

0 Citovat

Doplním kontakty na county kempy na Maui:
http://www.co.maui.hi.us/410/Park-Permits
A státní kempy:
http://dlnr.hawaii.gov/dsp/contact-us/
Jak vyplývá z 2. odkazu Ivety, zaplatit na místě se dá v těch soukromých kempech. V národním parku v těch 2 drive-in kempech povolení není třeba.

0