Som verny fanusik booking.com a zase sa mi potvrdilo ze nikdy viac nic ine. Pracujem na sluzby takze az teraz som sa dozvedel ako budem vlastne pracovat na sviatky. Silvester volny aj den pred a ponom. Takze hura do Berlina. No to ked som optimisticky nakupil letenky mi nedocvaklo ze som velmo najivny co sa tyka ubytovania v takomto uz pomerne horucom termine. Ubytovanie o cca 50% drahsie. Teda bavime sa o ubytovani sirsie centrum. Nie predmestie. Tak som sa s nevolou obratil na Airbnb. Nebudem to tu rozvadzat ale moje prvotne ukludnenie vystriedala zna na nervozita. 3x zamiernuta ziadost o tri mnou vybrane ubytovanie... stvrta ziadost prijata. Riadne spoteny som sa ako tak ukludnil az do teraz. Majitel mi pise ze nevedel ze system mi to potvrdi bez jeho vedomia...a ze bude vediet o 2 tyzdne co je byt na silvestra free... mne samozrejme peniaze strhlo... co za debilov to tam je ked davaju byty v tom termine k dispozicii a potom bez udania dovodu rusia rezervacie ako tri predosle pokusy a stvrty este nevie ?? No a ja teraz mam tapat co bude dalej ? Pre mna uplne strasna skusenost a budem AIRBNB robit "velmi dobru reklamu".... .

Airbnb poprve a nikdy viac

Založil(a) ve fóru Tipy na ubytování

getrobene napsal(a): Berte to jako varování. My náš spor vyhrajeme a dle recenzí na netu, které jsou psané v angličtině, tento postup není nic neobvyklého, ale stojí nás to čas a peníze a těch 400 EUR teď potřebujeme na pračku a nejsou… Místo toho platíme právníky. Dejte si pozor a žádný deposit jim přes kartou neplaťte, pokud o ty peníze nechcete přijít. Raději se domluvte s majitelem, že složíte kauci hotově i když to Airbnb údajně „zakazuje“, což nechápu na jakém základě… Tak hodně štěstí a příjemné cestování všem!

Ono bude jednodušší se spíš vyhnout takovým ubytováním celkově. U Bookingu a jeho klonů jsem ještě nikdy neplatil žádný preventivní depozit předem.

0 Citovat

Airbnb je hodne v oblibe…. nam vsak nikdy neprislo jako seriozni uz vzhledem ke vsem tem overovanim, zasahum do soukromi, podminkam…. A ceny tez vysoke🤷.

0