Ahoj, potřebovali bychom někde na Filipínách (ideálně v Manile či blízkém okolí) nechat na určitý čas část bagáže. Znáte někoho, kdo by případně byl ochotný (klidně za rozumnou kompenzaci nebo třeba aspoň za pozvání na večeři) u sebe uschovat 1-2 cestovní tašky? Veškerá rizika a doprava by šla samozřejmě na nás... Nebo případně nemáte tip na hotel za rozumnou cenu poblíž letiště, kde by nám nějakou takovou službu jako hostům mohli nabídnout, pokud bychom tam strávili 1-2 noci? V Cebu city nám takhle vyšli vstříc, ale je to hodně z ruky. Moc díky za tipy nebo nabídky! PS: Letištní úschovu asi využívat nechceme, stojí to téměř vždycky nesmysl... .

Úschova části bagáže - Filipíny (ideálně Manila)

Založil(a) ve fóru Tipy na ubytování

0 reakcí

Ahoj, potřebovali bychom někde na Filipínách (ideálně v Manile či blízkém okolí) nechat na určitý čas část bagáže. Znáte někoho, kdo by případně byl ochotný (klidně za rozumnou kompenzaci nebo třeba aspoň za pozvání na večeři) u sebe uschovat 1-2 cestovní tašky? Veškerá rizika a doprava by šla samozřejmě na nás...
Nebo případně nemáte tip na hotel za rozumnou cenu poblíž letiště, kde by nám nějakou takovou službu jako hostům mohli nabídnout, pokud bychom tam strávili 1-2 noci? V Cebu city nám takhle vyšli vstříc, ale je to hodně z ruky.

Moc díky za tipy nebo nabídky!
PS: Letištní úschovu asi využívat nechceme, stojí to téměř vždycky nesmysl...

0
0 reakcí