Hezký podvečer přeji, hledám v NYC a D.C. ubytování ale jsem student a tak mě ty hotelové ceny trochu "zaskočily(nepříjemně)" a tak jsem se rozhodl, že poprvé využiji Airbnb. Kdokoliv, kdo má zkušenosti, prosóm podělte se. K dané zkušenosti bych i poprosil nějakou informaci, jak bych mohl vašeho hostitele najít. Cestujeme ve dvou a je to vždy na pár dní/nocí. Díky moc! .

Airbnb Washington D.C./New York City - zkušenosti ?

Založil(a) ve fóru Tipy na ubytování

15 reakcí

Hezký podvečer přeji,
hledám v NYC a D.C. ubytování ale jsem student a tak mě ty hotelové ceny trochu "zaskočily(nepříjemně)" a tak jsem se rozhodl, že poprvé využiji Airbnb. Kdokoliv, kdo má zkušenosti, prosóm podělte se. K dané zkušenosti bych i poprosil nějakou informaci, jak bych mohl vašeho hostitele najít. Cestujeme ve dvou a je to vždy na pár dní/nocí.
Díky moc!

0

Tak my sme boli tu:
https://www.airbnb.com/rooms/694363, potom som bol v Queens, ale to uz nie je aktivne.
Hlavna zasada - nefixuj sa na Manhattan, ale kludne Brooklyn, Queens, Long Island City - hlavne nech je blizko metro (najlepsie expresna linka), tak ci tak to budes mat len na prespanie. Pozeraj najma listingy, ktore uz maju nejake hodnotenia a kladne recenzie. Takisto si vypln profil do detialov, nech aj host vie nieco o tebe.

0 Citovat

Omlouvám se, odkaz přes Airbnb mi moc nefunguje, takže požádám o jména hostitelů. Děkuji

0 Citovat

Hlavně se přes někoho registruj, ať získáš referral bonus.

0 Citovat

aa pozeram ze uz nic...zmenili to s private apartment na private room pre jedneho smiley

0 Citovat

Možná neuděláš špatně, pokud se rozhodneš nebrat hned co najdeš, ale pár dní sledovat vývoj cen. My jsme ve Washingtonu měli smůlu na obsazenost Airbnb, naopak jsme vychytali cenově skvěle Courtyard hotel v Arlingtonu-Crystal City, což je oblast dobře dostupná washingtonským metrem, v blízkosti je letiště a tudíž mnoho hotelů, které často nabízejí svoje transfery na metro, což šetří hlavně čas. Zkus sledovat ceny a třeba natrefíš na něco přijatelného.

0 Citovat

U krátkých airbnb pobytů je dobré sledovat, co si hostitelé účtují za poplatky. Provizi pro airbnb platíš vždy, ale dost často si pronajímatelé přihodí ještě pevný "cleaning fee" v takové výši, který umí cenu i zdvojnásobit.

0 Citovat

My jsme byli v listopadu 2015 v NY a bydleli jsme v Brooklynu u sympatických mladých manželů.
Posílám odkaz.

https://www.airbnb.cz/rooms/7348402

Kdyby ses registroval a chtěl slevu, vem to přeze mě, dostanu taky díky tobě slevu smiley

0 Citovat

My byli tady: https://www.airbnb.cz/rooms/2437965
je to v Queensu, metro 7minut pěšky a odtud cca 20min na Time Square. Paní je původem z Chrovatska, je moc příjemná.
dům má na podlaží 3 jednoduché pokoje, k tomu společná kuchyně a sociálky. Je to cekem jednoduché bydlení, ale jinak jsou to v NY pro nás pálky.
kdyžtak dám na ni email, pokud byste to chěli řešit napřímo.

0 Citovat

Bohužel hostitelka Loreta nemá pro mě volné termíny, kdy bych já tam potřeboval přijet (mám jen celkem týden v USA a chci stihnout DC i trochu NYC). A hostitel Joel chce už 2000 za noc, to už je celkem dost. Našel jsem jeden hotel v New Jersey - Short Stay Global - Jersey City Magnolia Avenue Apartment. Je na tom na booking teď smart nabídka a cena je super, hotel krásný. Problém je, jak z NJ do NYC ? Je tam vlak, MetroCard je jako "měsíčník" po NYC ? Že zaplatím poplatek na X dní, za který můžu jezdit, že ? A do NJ to pak strhne dalších 2,5 USD, že ? takže na MetroCard si mohu i "nabít" peníze ? Máte s tím někdo zkušenosti ? Díky

0 Citovat

Zdravím, chtěl bych se zeptat jak je to s legálností Airbnb v New Yorku? Chápu správně, že je nelegální pronajímat unoccupied apartments na méně než na 30 dnů? Jde mi spíše o to, jaký to má dopad pro mě, jakožto hosta. Mám ubytování ve sdíleném bytě na 14 dnů, když se mě tedy bude imigrační úředník ptát kde budu ubytovaný, můžu říct pravdu?

https://www.theguardian.com/tech...nt-illegal

0 Citovat

Ja jsem byl pres Airbnb ubytovanej v NY na prelomu dubna/kvetna a zadny problem nebyl. Adresu jsem napsal do zadosti o Estu. Do celniho prohlaseni v letadle jsem to taky napsal a nikdo se me na nic neptal.

0 Citovat

Taky jsem loni v NY bydlel v AirBnb bytě a stejně jako Paja jsem to napsal do všech dokumentů. Když se mě imigrační ptala, kde budeme bydlet, tak jsem ji normálně řekl že jde o AirBnb a nic víc neřešila.

0 Citovat

My měli na 3 noci celý byt - je to stále na Manhattnu i když úplně na severu - pěkná čtvrť plná latinské kultury a super jídlo. Hned u metra. A s nějakým voucherem to vyšlo asi na 110 dolarů za 3 noci, takže super levné.

https://www.airbnb.com/rooms/698162

0 Citovat

Díky!

0 Citovat

V DC jsem bydlel u tohohle hostitele https://www.airbnb.cz/users/show/11970274 , bez problémů, kousek od Kapitolu, hlavního nádraží apod. V NYC v části Astoria / Elmhurst, hostitelky už teď nic nenabízí, ale lokalita taky docela dobrá.

Jinak asi není třeba strkat imigračnímu pod nos nějaký airbnb, stačí říct, že jde o "private apartment" a to by ho (jí) mělo uspokojit.

0
15 reakcí