Chtěl bych požádat o radu/tip. Rádi bychom v létě strávili pár dní v rakouských Alpách někde v údolí, které by bylo obklopené Alpami. Pojedeme autem. Máte někdo nějaké tipy? :) Určitě rádi podnikneme i nějakou túru. Díky. .

Ubytování v rakouských Alpách

Založil(a) ve fóru Tipy na ubytování

5 reakcí

 Chtěl bych požádat o radu/tip. Rádi bychom v létě strávili pár dní v rakouských Alpách někde v údolí, které by bylo obklopené Alpami. Pojedeme autem. Máte někdo nějaké tipy? :) Určitě rádi podnikneme i nějakou túru. Díky.

0

No potěš, to je zase takový dotaz, na který existuje nejmíň tisíc odpovědí... bez upřesňujících vstupních požadavků a podmínek... tak obecně a za mě - nedám dopustit na Solnou komoru, ta podle mě splní představy kohokoliv a ve všech směrech.

0 Citovat

Rakousko má nepřeberné množství údolí a v nich nepřeberné množství Ferienwohnung a Ferienhaus. Ubytují tě všude za 25 - 50 euro na osobu a noc. Korutany jsou výborná volba, Taury taky. http://booking.kaernten.at/kaern...eSupport=1

Mám slabost pro ty statky, kde dostaneš od domácích jejich mléko a máslo.

1 Citovat

Trochu se přiživím na tématu...

Pokud by měl někdo zájem od 7.7. do 10.10. pro 2 osoby s polopenzí (kromě večeře v pátek kdy nemá výjimečně kuchyně provoz) ve výborně hodnoceném hotelu v Korutanských Alpách v údolí Gailtal, poblíž Nassfeld, Presseggersee atd. https://www.tripadvisor.cz/Hotel..._Alps.html

Přenechám za 3000,- Kč. Mám kolizi více akcí a už nemohu s termínem hýbat...

0 Citovat

Milujeme a doporučujeme rakouské Korutany! Tady je spousta tipů na výlety Užitečné informace o Korutanech | Apartmán Ad Alta v Alpách (nespamuj.cz) 

0 Citovat

"Milujeme a doporučujeme rakouské Korutany! Tady je spousta tipů na výlety Užitečné informace o Korutanech | Apartmán Ad Alta v Alpách (nespamuj.cz" 

Tak o tomto apartmánu jsem četla samé nedobré věci. Pod někým tam spadla postel, někdo měl skoro otravu z vody nebo jídla a prý to tam příšerně smrdělo. A několika lidem se prý udělala vyrážka, asi z ložního prádla. 

1
5 reakcí