Ahoj,v Červenci letíme na 11 dní na Maledivy. Nemáte někdo nějaký tip na hotel, penzion? Max cena za 11 noci pro 2 osoby cca 25 tis s plnou penzí nebo All inclusive. Našel jsme spoustu hotelů do té ceny. Spíš je problém jaký vybrat.Nemáte někdo zkušenost s ubytováním v podobné cenové relaci? Spíš preferuji menší ostrov.Děkuji moc za pomoc. Lukáš  .

Maledivy ubytování

Založil ve fóru Tipy na ubytování

5 reakcí

Ahoj,

v Červenci letíme na 11 dní na Maledivy. Nemáte někdo nějaký tip na hotel, penzion? Max cena za 11 noci pro 2 osoby cca 25 tis s plnou penzí nebo All inclusive. Našel jsme spoustu hotelů do té ceny. Spíš je problém jaký vybrat.

Nemáte někdo zkušenost s ubytováním v podobné cenové relaci? Spíš preferuji menší ostrov.

Děkuji moc za pomoc. Lukáš

0

A to jsi našel i s daní?

0 Citovat

Ahoj Lukasi, predpokladam ze mas na mysli all inclusive za cca 100USD/noc/pokoj (vcetne service fee+DPH+doprava na ostrov) na Maledivach. Narazil jsem na slusne recenze hotelu Plumeria Boutique. Ceny od 100-120USD (jen tedy se snidani, nevim kolik by byla FB ci AI). Ale protoze jedes v mimosezone, vetsinou se da primo s hotelem (tedy mimo booking, agody etc) domluvit zajimava cena, napr. FB za cenu BB +-free room upgrade, tim spis pokud zaplatis rovnou celou sumu bez moznosti storna.

0 Citovat

Pokud jsi našel za 25t pro 2 lidi AI na 11 dnů, tak jsi King Diamond, kup a nic neřeš:)

0 Citovat

no ja bych resil. Pokud chces maly ostrov, tak se tam dostanes bud draze speedboatem (nekolik stovek dolaru za 2pasazery) nebo superdraze hydroplanem (vas budget+neco navic). Nektere dny v tydnu jezdi levne trajekty mezi ostrovy, ale skoro 100% zadny trajekt nebude navazovat na vas prilet a ani na vas odlet. Takze asi budes muset zustat na hlavnim ostrove ci nejakem ostrove pobliz hlavniho ostrova. Takze bych ubytko hledal asi dle mapy Malediv, protoze cena transferu se bude zvysovat dramaticky se vzdalenosti od mezinarodniho letiste. Snad nedostanu banana za reklamu na tomto foru, ale ja prvne resil transfery, slevy, upgrade etc primo s resortem a mel jsem za to, ze jsem dosahl na "super cenu". Napr. ve srovnani s cenou v ubytovacich vyhledavacich. Pak partnerka vygooglila ceskou agenturu The Other Way Holiday (mozna bez toho The) a oni z nich "vydyndali" jeste dalsi vyhody (AI misto FB za stejnou cenu, flexibilnejsi storno podminky napr.) Zpet k Tvemu budgetu. Muzes zapomenout na vily na kulech co znas z propagacnich material, ubytko nejspise bude na nejakem ostrove obydlenem i domorodci, takze tam muze byt I par obcerstvoven (alcohol jen v resortech ci na lodi), takze zapomen i na ideu mensiho ostrova. Druhy,optimistictejsi, pohled - ony ty ostrovy jsou male uplne vsechny.

0 Citovat

Maledivy jsou pro lowcost cestovatele jedna z nejhorších destinací. Mají perfektně zvládnutý marketing a pověst ráje na zemi, ale v reálu je to sterilní umělé prostředí hotelových resortů, kde vás oškubají jako angrešt. Pokud si to chce člověk aktivně užít, nemůže zůstat jen na hlavním ostrově a doprava, ubytování a veškeré aktivity jsou opravdu drahé. Tady je pro představu takový lowcost cestopis: http://zaletsi.cz/zapisky-z-cest-maledivy

Myslím, že mnohem lepší volba a alespoň pro mě větší exotika jsou Mauricius, nebo Seychely a prostředí je tam opravdu autentické.

0
5 reakcí