Ahojte, rezervoval jsem si ubytování přes Booking.com, bohužel jsem musel vzhledem k finančním možnostem a vyprodání města jsem musel vybrat apartmán, který neměl žádná hodnocení hostů a je na Booking nový.Můj dotaz zní, dává Booking nějakou záruku toho, že když na to místo přijedu že tam skutečně to ubytování je, že na mě dle dohody někdo bude čekat a že pokud to tak náhodou nebude, tak mi Booking pomůže? (třeba mě pošle do jiného hotelu a doplatí rozdíl nebo zkrátka něco, nechci skončit v cizí zemi bez ubytování). .

Rezervace Booking.com - záruky?

Založil(a) ve fóru Vyhledávače hotelů

5 reakcí

Ahojte, rezervoval jsem si ubytování přes Booking.com, bohužel jsem musel vzhledem k finančním možnostem a vyprodání města jsem musel vybrat apartmán, který neměl žádná hodnocení hostů a je na Booking nový.

Můj dotaz zní, dává Booking nějakou záruku toho, že když na to místo přijedu že tam skutečně to ubytování je, že na mě dle dohody někdo bude čekat a že pokud to tak náhodou nebude, tak mi Booking pomůže? (třeba mě pošle do jiného hotelu a doplatí rozdíl nebo zkrátka něco, nechci skončit v cizí zemi bez ubytování).

0

Na záruky bych nespolehal, co vím tak u konkurenčního Airbnb můžeš ubytko první moc odmítnout, že neodpovídá inzerci a dostaneš peníze zpět. Pokud máš ještě čas, počkej jestli nějaké hodnocení časem nepřibudou. Mezitím si můžeš udělat do zálohy hotel, který lze zdarma zrušit, když budou hodnocení negativní. 

0 Citovat

Booking a ani nikto iný nedáva záruku, že dané ubytovanie naozaj existuje. Ak chceš mať úplnú istotu, po vykonaní rezervácie kontaktuj priamo hotel e-mailom alebo telefonicky. Už sa mi stalo, že som si zabookoval ubytovanie a až na mieste som zistil, že je hotel už polrok zavretý. Booking v takomto prípade nevyrieši nič.

0 Citovat

Rozhodně kontaktovat hotel, stačí napsat předpokládáný příjezd. Pokud neodpoví do ca. týdne, tak potom si to ověřovat na Google nebo TripAdvisor.com. Booking.com to nevyřeší.

0 Citovat

Díky všem za info. Airbnb právě nepoužívám po poslední zkušenosti (po rezervaci chtěl majitel cenu s tím, že ta na stránkách vlastně neplatí. Problém je že to není hotel ale je to jen apartmán, samozřejmě tam jsou fotky, adresa a telefon ale.. zkušenosti s tím nikdo nemá. Zatím mám rezervovanou i zálohu, rozhodnu se tedy za měsíc před odletem.

0 Citovat

Já bych se toho nebál. Už jsem měl pár ubytování bez hodnocení a vše bez problémů, v pohodě. Ono jde taky o to, že když je někdo na booking.com nový, tak právě potřebuje rychle nasbírat kladné recenze, takže se o to víc snaží, aby se host cítil co nejlépe.

0
5 reakcí