Ahoj, máte někdo zkušenost s CK Inex? Jsme zvyklí jezdit sami, ale tentokrát jsem si řekla, že využijeme služby cestovní kanceláře. Líbí se nám od nich zájezd do Řecka v příštím týdnu, ale přiznám se, že jsem ke službám CK poměrně skeptická a nechci úplně naletět. Díky za každou zkušenost. Tereza  .

Zájezd s CK Inex

Založil(a) ve fóru Zájezdy s CK

Připomnělo mi to můj návrat z dlouhé cesty po Asii před 5 lety, když jsem večer přiletěl s Norwegian v economy z Bangkoku do Osla, pokračoval nočním vlakem v běžné třídě do Trondheimu, kde jsem se celý den procházel včetně vánočních trhů (večer i poseděl v knihovně) a pak se vrátil nočním vlakem do Osla, odkud jsem letěl domů. Bylo to výrazně levnější s včasnou jízdenkou než přespání v Oslu (když nepočítám možné přespání zdarma na letišti) a navíc jsem viděl zasněžené jižní Norsko a Trondheim, který jsem na rozdíl od většiny Norska neznal.

0 Citovat

ale vsak je to uplne jedno, tu ludia (medzi nimi ja) na otocku na Kaukaz alebo na par dni na druhy koniec sveta, vstava o druhej rano aby mohol ist na let o siestej rano a vecer naspat, robi divoke mileage runy a nikto sa nad tym nepozastavuje, lebo je to letecky. Ale ked uz niekto ide busom do Benatok tak to uz je zrazu na smiech, ked sa nieco pokazi :))

8 Citovat

[citace="dan258dan258"]

Zájezd do Benátek - Silvestr 2023

Nechali nás v Benátkách.
V dešti jsme 2,5 hodiny čekali v noci na odvoz.
Nikdo nám nezavolal, nenapsal.
Zapoměli 20 lidí v přístavu, místo nich (nás) odvezli lidi z úplně jiné cestovní kanceláře.
Přepočítat lidi ještě zvládnou, ale ověřit, jestli berou na palubu ty, které přivezli, je pro ně zřejmě velký problém.
Všichni jsme promokli, do autobusu nás dopravili teprve ve 3:30 ráno.

Až budu potřebovat zase někde uvíznout, s radostí se obrátím na tuto cestovní kancelář.

Opravdu krásný výlet s nezapomenutelným zážitkem !!!

----------------------------------------------------------

Zájezd do Benátek - Silvestr 2023  reklamace pan Daniel D

Moc se omlouváme, že používáme tuto cestu odpovědi klientovi, který byl tak důsledný, že svou frustraci propsal do většiny cestovatelských webů. Je jednoduché v dnešní době někoho očernit, ublížit mu ať už vědomě či jen z neznalosti, nepozornosti či jiného důvodu a nenést za to žádnou zodpovědnost. Je hrdinské schovávat se za nějaký nick name či skrýt svou identitu a nepodepsat se celým a hlavně pravým jménem.

K těmto opakujícím se recenzím snad jediné a za mne podstatné. Uváděný zájezd nepořádala cestovní kancelář Inex a neměla s jeho programem, průvodci ani jinými záležitostmi v Benátkách nic společného. Děláme tuto práci téměř 35 let a v podstatě se vyhýbáme organizaci zájezdů tzv. "na otočku" bez spaní, sprchy či snídaně. Dvě noci v autobuse a cca 10-12 hodin v daném místě není to, co chceme nabízet a pořádat.

Ani tento zájezd nebyl vyjímkou, daná cestovní kancelář si u nás objednala pouze a jenom dopravu novým autobusem Setra pro 81 osob. CK vypravila 2 autobusy a druhý ani nebyl náš. Ano stala se nepříjemná událost s lodí,ale neumím a nemám jak posoudit práci průvodkyň, něčí odpovědnost apod. Z našeho autobusu nedorazili na odjezd zpět do Čech dle mých informací 4(5) osoby a z druhého co vím to bylo 15 osob. Naši řidiči čekali na opozdilce 2 hodiny. Řidiči neorganizovali žádný program, neplánovali délku a četnost přestávek a nejeli vůbec do Benátek. Toto je zcela zásadní v kontextu stížnosti. Pokud klient ani neví, u koho si kupuje zájezd, kdo je pořadatelem a tvůrcem programu, kdo ho provází atd., tak je to velice smutné a asi není třeba více psát. Urazíš či pošpiníš někoho snadno ale omluva jde někdy těžko. Je mi líto, co se 20 klientům stalo, neumím odpovědět, kdo to zavinil, ale zcela jistě vím, že ne naši řidiči. My jsme se provinili pouze tím, že na autobuse máme reklamu cestovní kanceláře Inex a podle toho i uvažoval pan Daniel.  Jeho dodatek: "Až budu potřebovat zase někde uvíznout, s radostí se obrátím na tuto cestovní kancelář. Opravdu krásný výlet s nezapomenutelným zážitkem !!!" nebudu asi ani komentovat.

Roman Prach

Commercial Director @: prach@ckinex.cz 
INEX Travel Agency Divadelni 6, 301 20 Plzen Czech Republic 

5 Citovat

Nechci nejak moc rypat, a vlastne i rozumim - nastavni klienti jsou obcas na presusta, ale jednu vec si odpustit nemuzu .. 

... sice tady tvrdite, ze v podstate takove zajezdy neporadate atd, nicmene presne takovy silvestrovsky zajezd na konec roku 2023 (3 denni se spanim v autobuse do benatek) mate na webu jako svuj zajezd... 

Nejak to uplne nesedí... :)

0