Ahoj, ma tady nekdo zkusenosti s reklamaci zajezdu? Nebo podobnou zkusenost jako my? Mame zaplaceny zajezd od 29.8.-9-9. Tedy 11 noci s AI. A prave jsme zjistili ze mame odlet 29.8. pul hodiny pred pulnoci. Tudiz toho 29.8. na hotelu prakticky nebudeme...a prijedeme az 30.8. Daji se nejak vymahat od cestovky penize zpet, alespon za tu jednu noc? .

Zajezd 29.8.-9.9. S odletem 29.8. Pul hodiny pred pulnoci

Založil(a) ve fóru Zájezdy s CK

3 reakce

Ahoj, ma tady nekdo zkusenosti s reklamaci zajezdu? Nebo podobnou zkusenost jako my?
Mame zaplaceny zajezd od 29.8.-9-9. Tedy 11 noci s AI. A prave jsme zjistili ze mame odlet 29.8. pul hodiny pred pulnoci. Tudiz toho 29.8. na hotelu prakticky nebudeme...a prijedeme az 30.8.
Daji se nejak vymahat od cestovky penize zpet, alespon za tu jednu noc?

0

Ono záleží na tom, co přesně je napsané ve smlouvě/u popisu zájezdu.Často bývá napsané něco jako 10x nocleh v 3* hotelu. Třeba do cílové destinace dorazíte ve 4 ráno a bude pro vás nachystaný pokoj a ještě se vyspíte, pokud ten nocleh nezaplatíte tak budete čekat na check-in až někdy do odpoledne...
Já měl taky z jednoho zájezdu odjet asi ve 4 ráno (takže po půlnoci transfer na letiště...) a tudíž jsem tam tu noc vůbec nespal, nemusel jsem ale pokoj vyklidit v do 10ti dopoledne (a nejlépe se pak celý den starat o bagáž).

0 Citovat

Tam ale muselo být napsaný, že je to řekněmě 11 dní a 9 nocí. Většina cestovek to tak má.

0 Citovat

Kdysi jsem se pokousel neco podobneho reklamovat se zajezdem na Kretu - nicmene v podminkach bylo napsane, ze prvnim dnem zajezdu je cas odletu a poslednim cas priletu do PRG (byl to myslim Exim nebo nejaka podobna banda).. Takze neuspesne..

Jinak to ze clovek muze do pulnoci zustat na pokoji a pak rovnou transferuje na letiste ja osobne povazuju za velkou vyhodu - jednou sem zazil, ze se me pokusili vyhodit uz v 10 rano z hotelu (odlet asi v 10 vecer) i presto, ze mi nejaka soudruzka v cestovce prisahala, ze u tohohle zajezdu muzeme zustat na pokoji az do odjezdu - a stejne tak jsem cekal jednou v Egypte od 6 rano do 12:00 na checkin - nic moc po nocnim letu s TS.

Proto uz cestovkam zadny penize nedavam - ted jsem absolvoval diky cestujlevne super dovolenou v Egypte na vlastni triko - super luxusni hotel (do ktereho ani Ceske cestovky nejezdi - Xperience Sea Breeze Resort - 11te misto z 226ti hotelu), letenky business classem s A3 a celkova cena (krome utraceni za nesmysly) necelych 14 000kc / osoba !

Nerikam ze v budoucnu jeste neprastim do nejakeho super levneho zajezdu z DE, ale jezdit s cestovkou je v dnesni dobe nesmysl - pokud nekomu jazykove znalosti dovoli cestovat individualne, tak cestovka jsou vyhozene penize !

0
3 reakce