Zdravím. Chystám se přítelkyni požádat o ruku a chci aby to bylo na nějakém fajn místě. Vždy jsem myslel, že by byla fajn Paříž, ale tam se mi teď moc nechce. Stačí když vycestujeme na pár dní. A vlastně co nejdříve - 5tileté výročí máme v půli července. Jinak jsme z Ostravy, tak odlety z Německa nejsou moc ideální. Napadá vás něco fantastického? A projde mi letištní kontrolou zavazadlo s prstenem uvnitř, abych se neprozradil? Předem díky za vaše nápady. .

Žádost o ruku - poraďte destinaci

Založil(a) ve fóru Zájezdy s CK

Mauritius , krasne misto na takovou akci a  pokud  neco  extra  tak  kousek od Flic en Flac je  Zoo Casela  kde lze za poplatek  vstoupit  do vybehu ke lvum  , jinak zena ztratila na plazi kousek za  Trou d Eau Douce  snubni prstynek a v pisku nepomohla ani ochota mistniho borce  s hledackou , takze se nam o to zvedly naklady ,ale  vzali jsme to jako obet Sivovi a treba se tam dostaneme znovu

0 Citovat

Já shodou okolností na Mauriciu na pláži ve Flic en Flac o ruku žádal, po štědrovečerní večeři. :) A brali jsme se v Beskydech na chatě s nejbližší rodinou a partou pár přátel (celkem 20 lidí). Asi ta dvě místa nemůžou být diametrálně odlišnější a vždycky mě to pobaví. Ale ono je vlastně nakonec jedno kde, ale hlavně s kým :)

0 Citovat

Myslím, že z toho s kým by mělo vyplývat i kde, aby se pak člověk nedočkal záporné odpovědi. 😂

0 Citovat

To jsou ty sladké prvomanželské ideály... Až se budete brát podruhé nebo potřetí, tak to odbydete jen se svědky v pátek odpoledne po šichtě a na tu první exotiku si ani nevzpomenete:-) 

 

0 Citovat

Přesně tak, opakování dělá mistra.

0 Citovat

J0x napsal(a):

Myslím, že z toho s kým by mělo vyplývat i kde, aby se pak člověk nedočkal záporné odpovědi. 😂

co na to anet ? :)
0